Biografia George Burcea: Andreea Balan si-a tras un iubit de 27 ani scrie Revista SPY

Pe tanarul actor George Burcea l-ati vazut in videoclipul piesei RECE, piesa a Andreei Balan despre care s-a spus ca reprezinta un mesaj dur adresat lui KEO (fostul iubit care a inselat-o pe cantareata cu Misty.

Acum cei de la revista Spy ii trec in biografie lui George Burcea si titlul de "iubit" mai tanar al artistei Andreea Balan.

Potrivit celor de la revista Spy, cantareata Andreea Balan (31 de ani) si George Burcea (27 de ani) sunt impreuna de putin timp.

Si ca artista i-a dat deja cate un rand de chei de la casa ei si de la masina personala.

biografie george burcea iubit andreea balan

Astfel, George Burcea s-a deplasat cu masina Andreei prin diverse locuri din Bucuresti, unde a facut unele drumuri pentru unii prieteni.

Scurta biografie George Burcea

Data nasterii: 15-01-1988
Locul nasterii: Eforie Sud
Inaltime: 1,90 m
Greutate: 85 Kg
Ochi: Caprui

George Burcea, noul iubit al Andreei Balan, a absolvit, anul acesta, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale".

Andreea Balan a fost prezenta alaturi de iubitul ei si de echipa de actori care a jucat in "Fundatura", un spectacol de absolvire a UNATC.

George Burcea a jucat in filmele Closer to the moon si Itaker si in piesele de teatru Fratii Karamazov si Azilul de noapte.

Insa cu siguranta l-ati vazut in numeroasele reclame in care a jucat, de la Faringosept la Ikea.

Insa George a filmat si pentru spoturi internationale:
  • Heineken- Champion The Match - Alessandro Nesta
  • Introducing Bitdefender BOX  ( America)
  • T-Cell (Tajikistan)
  • Lidl (Austria)
  • GPI Insurance (Georgia)
  • Bere Argo (Georgia)
wiki george burcea actor tanar iubiri dezogolite de secrete

Iar daca nu va plac reclamele, pe George Burcea l-ati vazut cu siguranta in videoclipurile unor cunoscuti cantareti romani: 
  • Dead man walking - Smiley 
  • Jameia - Antonia
  • Romeo si Julieta - Like Chocolate
  • Rece - Andreea Balan
Iata ce declara despre prezenta tanarului actor in videoclipul sau:  "Barbatul e actor. Mi s-au dat mai multe propuneri, dar eu l-am ales pe George Burcea, pentru ca seamana cu fostul meu prieten (Keo n.r.) A jucat excelent. În scenariu sunt prevazute anumite scene: trebuie sa ne certam, sa ne iubim, la un moment dat el cade în genunchi, se roaga de mine sa îl iert pentru ca m-a înselat, exact cum s-a întâmplat în realitate cu Keo. Ma uitam în camera si mi-am imaginat ca în spatele ei este Keo si ca îi spun lui".

Si daca cele spuse de cei de la Revista Spy se confirma si Andreea Balan si George Burcea se iubesc, atunci putem specula ca aceasta relatie este una care are la baza resorturi emotionale care tin de sfera patologicului?
MAI POTI CITI