RESTAURANTUL CASA DOMNEASCA DIN CONSTANTA MENIU PDF

Restaurantul Casa Domneasca din Constanta reprezinta alegerea perfecta pentru obtinerea succesului, venind in intampinarea exigentelor dvs. cu pachete personalizate pentru organizarea de intalniri de afaceri, total adaptate cerintelor clientilor.

Locatia este perfecta pentru un prânz alaturi de partenerii de afaceri, o întâlnire cu prietenii sau o cina romantica într-un decor elegant si intim.

Restaurantul Casa Domneasca dispune în interior de o capacitate de 75 locuri, cu saloane de 10-12 persoane, dar si de o terasa, frumos amenajata, cu o capacitate de maxim 40 de locuri, perfecta pentru evenimente speciale familiale.

In fiecare sambata personalul restaurantului Casa Domneasca îi asteapta pe constanteni în acelasi cadru intim si elegant, unde va fi organizat un brunch.

meniu pdf restaurant casa domneasca constanta

Astfel, de la ora 12.00, discutiile între prieteni vor fi acompaniate, pana la ora 16.00, de preparate dintre cele mai diversificate, menite sa satisfaca si cel mai exigent client.

De la bucate cu specific traditional românesc, aperitive mediteraneene, cu peste si fructe de mare, si chiar iepure sau berbecut la protap, toate pot fi gustate la brunch-ul organizat sub deviza „All you can eat“ („Tot ce poti mânca“), la pretul de numai 62 de lei.

Restaurantul Casa Domneasca Constanta va ofera o ambianta de exceptie indiferent daca luati masa cu prietenii sau doriti o cina romantica sau sunteti la o intalnire de afaceri, aici veti gasi locul ideal pentru oricare dintre ele.
adresa contact rezervari restaurant casa domneasca

Adresa Restaurant Casa Domneasca:
Str. Lahovari Ion Nr.2, 900675, Constanta, Romania
Telefon rezervare & cazare:
+40 341.428.881