DRAMA! Tomita Lazar seful mascatilor din Vrancea a murit inecat in Siret - Biografie

Comisarul sef Tomita Lazar, seful Departamentului de Interventie Rapida (D.P.I.R.) din cadrul I.P.J. Vrancea, s-a inecat dupa ce si-a salvat fiica.

Conform relatarilor martorilor, Tomita Lazar s-ar fi aruncat în apa pentru a-ai salva una dintre fete care se afla în pericol.

Comisarul a reusit sa o arunce mai spre mal unde apa era mica si calma, dar din pacate, el nu a s-a mai putut salva.

Cunoscatorii spun ca Siretul este foarte periculos în acea zona, iar fata cea mica a lui Tomita Lazar, in vârsta de 24 de ani, nu stia sa înoate.

Tomita Lazar a fost cautat pe tot parcursul serii de duminica de echipe de interventie, la cautari participand si un scafandru, dar si pompieri cu o barca pneumatica si cu cangi.

In incercarea de a-l gasi pe ofiter, debitul raului Siret a fost scazut, fiind retinut in lacul de acumulare de la Movileni.

Tomita Lazar Biografie Viata Moarte

Din biografia sa retinem ca Tomita Lazar asigura de mai multi ani sefia Detasamentului de Interventie Rapida din cadrul IPJ Vrancea, fiind unul dintre cei mai apreciati angajati ai Politiei Judetene.

De-a lungul anilor, ofiterul a participat la diverse concursuri de forta si anduranta organizate de Sindicatul National al Agentilor de Politie (SNAP).

Intotdeauna Comisarul sef Tomita Lazar s-a întors acasa cu o medalie, strangând în total 26 de astfel de distinctii, din aur, argint si bronz.

In aceasta vara, Tomita Lazar ar fi urmat sa fie socru mic, fiica sa cea mare avand programata nunta.
MAI POTI CITI