DNA Spalare de bani. Avocatul Pavel Abraham are nepotul Florentin Leontin Abraham pus sub acuzare anunta AGERPRES

Anne Rose Marie Juganaru, secretar de stat in Ministerul Mediului, si Florentin Leontin Abraham, nepot al celebrului avocat Pavel Abraham, au fost pusi sub acuzare de DNA pentru spalare de bani, infractiune savarsita pe vremea cand erau asistenti ai europarlamentarului Adrian Severin.

In luna iulie 2012, Anne Rose Marie Juganaru si Tiugea George-Vadim, asistenti ai europarlamentarului Adrian Severin, au fost pusi sub acuzare de DNA pentru complicitate la folosirea sau prezentarea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor europene.

Anne Rose Marie Juganaru si Florentin Leontin Abraham au fost chemati joi la DNA, unde procurorii le-au adus la cunostinta ca a fost extinsa urmarirea penala în acest dosar si ca au calitatea de suspecti.
nepotul avocatului pavel abraham pus sub acuzare de dna

Potrivit unui comunicat oficial al DNA, în ordonanta de extindere a urmaririi penale se arata ca, in perioada martie 2007 — noiembrie 2010, Adrian Severin a încheiat, fie in nume propriu, fie ca reprezentant al grupului politic din care facea parte din Parlamentul European, 20 de contracte de consultanta cu mai multe firme create anume pentru a justifica prestarea unor servicii fictive, constând în realizarea unor studii.

Anne Rose Marie Juganaru, nepotul avocatului Abraham, Florentin Leontin Abraham si o alta persoana au actionat in cunostinta de cauza in vederea disimularii originii ilicite a sumelor de bani provenite din decontarile frauduloase din bugetul Parlamentului European, prin transferurile succesive ale sumei totale de 586.350 lei, efectuate de catre societatile din grup catre o fundatie, prin încheierea unor contracte fictive de pregatire si instruire a personalului.

Oare sa fie aceasta actiune una cu dedicatie, stiind ca Pavel Abraham este un avocat incomod, implicat in procese in care apar nume foarte importante ale vietii politice din Romania?

sursa www.romaniatv.net/secretarul-de-stat-anne-juganaru-si-nepotul-avocatului-abraham-acuzati-de-spalare-de-bani_233231.html#ixzz3g58c7YgR
MAI POTI CITI