Biografia OGUZ GALELI /MIKE GALELI actorul din VIATA NEDREAPTA personajul ENDER KERVANCIOGLU i-a deschis calea spre faima

WIKI: Numele din buletin este OGUZ GALELI. Totusi foloseste si alte nume cum ar fi : MIKE GALELI, OGUZ MIKE GALELI.

Motivul pentru care foloseste aceste nume este legat de succesele sale in tari precum GERMANIA, TURCIA si AUSTRIA.

Desi nascut la ISTANBUL la 23 octombrie 1967, OGUZ GALELI a cunoscut succesul in AUSTRIA si GERMANIA. De aceea in aceste tari lumea il stie drept MIKE GALELI.

MIKE a copilarit si a fost crescut in  BLUDENZ AUSTRIA. Ii placeau masinile si de aceea a lucrat o vreme ca mecanic de masini.

A urmat apoi completarea studiilor  si a absolvit FACULTATEA DE MARKETING si COMUNICARE. In 1989 incepe o cariera in modelling care ii va deschide usile faimei.
Biografia OGUZ GALELI MIKE GALELI Viata Nedreapta

In 1990 MIKE devine MISTER AUSTRIA. In 1994 castiga titlul de BEST PHOTO MODEL.

Iar in 1995 isi consacra calitatile fizice prin castigarea titlului de MISTER EUROPE .

Cei din bransa reclamelor  il solicitau si MIKE ajunge  sa lucreze cu asii din domeniu.

A facut reclame pentru cei de la : HUGO BOSS, CLAUDE MONTANA, PUMA,TOM HILFIGER, AUDI, STRELLSON, SPYDER.

Joaca primul rol in 1991 dar adevaratul boom se petrece in 2005 in TURCIA. Rolul ENDER KERVACINOGLU, tanarul chipes cu faima de playboy, bogat il aduce in luminile rampei si ii deschide pentru totdeauna calea spre recunoastere.

Telenovela "ACI HAYAT" aka "BITTER LIFE" aka "TEARS OF ROSES" aka "VIATA NEDREAPTA"  il consacra pe castigatorul premiului de MISTER EUROPE.

Si cine oare putea sa dea viata unui personaj ca ENDER KERVANCIOGLU un tanar sexy cu faima de seducator  mai bine ca  MIKE GALELI?

Mii de femei au suspinat dupa chipesul OGUZ GALELI dorind in taina sa il poata vedea in carne si oase.

Personajul sau a fost iubit de fani.

Dar oricat s-au straduit paparazzi de-a lungul vremii sa il surprinda in compania domnisoarelor nu prea au reusit .

Adica  cine poate spune ca MIKE GALELI  traieste o poveste de iubire cu domnisoara X?

Pentru ca  au lucrat impreuna timp de doi ani si poate datorita rolurilor din telenovela s-a zvonit ca OGUZ GALELI ar fi trait o poveste de iubire secreta cu actrita SELIN DEMIRATAR cea care da viata personajului NERMIN YILDIZ.
WIKI OGUZ GALELI  aka MIKE GALELI

Veti urmari telenovela "VIATA NEDREAPTA" si veti constata daca cei doi par indragostiti si dincolo de platourile de filmare.

Poate chimia dintre cei doi a fost dusa si dincolo de scena.

Dupa cei doi ani petrecuti la filmarile telenovelei "VIATA NEDREAPTA" i s-a oferit alt rol intr-o noua telenovela "PARS NARKOTERAR" .

Munca la  telenovela a durat intre 2007-2009. In 2008 apare in filmul "LOVE AT WAR" alaturi de castigatorul ACADEMY AWARDS, STEFAN RUZOWITZKYY.

In 2009 OGUZ GALELI primeste un rol in telenovela "IHANET" dar are timp sa joace si teatru intr-o comedie  care a castigat  simpatia publicului "BOING BOING".

In 2011 ,OGUZ GALELI cunoscut germanilor ca MIKE GALELI si OGUZ MIKE GALELI se intoarce in AUSTRIA la invitatia televiziunii ORF.

I se propune participarea la show-ul "DANCING WITH THE STARS". Seducatorul misterios reuseste sa se claseze pe locul al treilea  si castiga si premiul de cel mai bun concurent.

Vorbitor de limba germana MIKE GALELI   este ofertat de regizorii din GERMANIA, AUSTRIA si chiar CANADA.

Timp de doi ani de zile filmeaza  si apare pe marele ecran.

2011- KEBAB WITH EVERYTHING

2011- FACES CACHEES

2012-  A SUMMER IN CROATIA

2012- ANYTHING BUT LOVE

2014- GIZLI YUZLER

In TURCIA i s-a inmanat un premiu special  SPECIAL AWARD OF 163 rd ANNIVERSARY de catre politia turceasca.

Increzator in fortele sale, ambitios MIKE OGUZ GALELI nu s-a multumit cu stralucita cariera in cinema si modelling.

A vrut sa demonstreze ca are si talent de antreprenor si asta a devenit. A lasat o vreme platourile de filmare si aparitia in reclame si pe catwalk si si-a concentrat atentia in  afaceri.
Stiri despre OGUZ GALELI MIKE GALELI din Viata Nedreapta

A infiintat propria firma . Se ocupa cu realizarea carcaselor PREMIUM pentru smartphone-uri si tablete. Fabrica si accesorii de lux cum ar fi genti, posete, portofele si mici accesorii.

Isi continua cariera de actor ,calatoreste si onoreaza invitatiile la evenimente. Unii au spus ca s-a casatorit dar nu apar niciun fel de informatii despre presupusa sotie sau amanunte legate de nunta.

Prin eforturi si sacrificii OGUZ MIKE GALELI a reusit sa devina cunoscut si apreciat nu doar in TURCIA dar si GERMANIA si AUSTRIA unde publicul il copleseste cu afectiune si aprecieri.

Faptul ca a reusit sa isi tina viata privata departe  de ochii jurnalistilor este o alta realizare. Si acest lucru ii sporeste misterul si  lasa la iveala calitatile sale de superprofesionist.

MIKE GALELI, OGUZ GALELI actor, model si entreprenor. Cu siguranta dupa ce vor vedea telenovela" VIATA NEDREAPTA" aka "BITTER LIFE "aka" ACI HAYAT" multe  romance vor fi mult mai atente cand vor auzi numele lui.

Indiferent ca i se spune OGUZ GALELI sau MIKE GALELI sau OGUZ MIKE GALELI, frumosul a devenit STAR  in mai multe tari.

E necesar sa ai calitati deosebite pentru a deveni  un OM DE SUCCES atat in afaceri cat si in arta.
MAI POTI CITI