WIKI APRIL SCOTT imaginea produselor lui MR PINK femeia care i-a luat fata MONICAI GABOR

Vorbeste mai multe limbi straine, este independenta are la activ mai multe specializari profesionale. E frumoasa foc si a reusit s-o detroneze  pe MONICA GABOR.

Nu in inima lui MR PINK ce-i drept dar superba actrita ,model prezentatoare tv si de showuri va prezenta sambata 13 iunie 2015 in LOS ANGELES GALA LUXURY.

Este unul dintre cele mai exclusiviste evenimente la care si-au anuntat prezenta vedete, sporivi si oameni influenti.

Daca s-a intamplat ca MONICA GABOR sa fie imaginea bauturii MR PINK acum lucrurile s-au schimbat.

Mr. PINK a ales o  vedeta americana pentru a fi imaginea bauturilor si i-a dat pe mana si prezentarea acestei gale  importante.

Si dupa ce va vom prezenta Cv-ul domnisoarei veti vedea  ca afaceristul chinez nu putea sa dea gres.
april-scott-wiki-blog-vedete

Nu stim cat de bine a "digerat " MONICA GABOR vestea dar in niciun caz nu putea fi prezentatoarea  GALEI LUXURY numita GRAND LUXURY SEDUCTION.

Era nevoie de o femeie superba  al carui CV profesional sa intareasca faptul ca trebuie sa ajungi la un anumit nivel pentru a accede in cercurile exclusiviste.

Nu este indeajuns sa fii frumoasa. Dar APRIL SCOTT este de departe cea mai buna alegere pentru proiectul chinezului.

Domnul PINK va lansa noi produse si avea nevoie de o persoana  calificata pentru proiectul sau grandios.

Sa vedem cine este domnisoara APRIL SCOTT. APRIL SCOTT este numele de scena pentru ca numele real al fetei este APRIL ANN MCINTOSH.

APRIL SCOTT s-a nascut la  29 ianuarie 1979 in  POPLAR BLUFF MISSOURI USA. Masoara 1.70 m si cantareste 50 de kg.

In timpul liceului si in facultate a adunat  45 de premii castigate la concursuri de MISS. A urmat cursurile CAMPBELL HIGH SCHOOL si apoi s-a inscris la COLLEGE OF OZARKS.

A jucat in filme si pe scena teatrului. APRIL SCOTT a aparut in reclame si pe copertile a numeroase reviste glamour. Este independenta de mica gratie faptului ca familia se muta extrem de des.

Si-a format personalitatea si intotdeauna nu a trebuit sa spuna ca ii pasa de ceva daca nu era asa.
Stie sa isi faca prieteni.

Are o sora vitrega pe nume BIANCA al carui tata este italian. Se intelege bine cu sora sa care ii este de ajutor in proiecte dar si in controlarea emotiilor.

Daca va intrebati de unde  a mostenit APRIL frumusetea va spunem ca  poarta o mostenire franceza, spaniola si americana. In prezent este gazda show-ului MODEL TURNED SUPERSTAR.

Nu stiu cand a avut timpul si energia de a face mai multe lucruri in domenii diferite. Domnisoara stie clar ce vrea.

Si daca te uiti la diplomele ei nu va avea timp sa se rutineze intr-o meserie. De ce ?

APRIL SCOTT are specializari in PERSONAL TRAINER CERTIFIED MIXED MARTIAL ARTS CONDITIONARY COACH, apoi CERTIFIED PERSONAL FITNESS CHEF.

Se poate oricand ocupa si de copii pentru ca detine specializarea de KIDS NUTRITION SPECIALIST. Si va vine sa credeti APRIL este si  CERTIFIED HOLISTIC LIFE COACH.

Anul trecut APRIL SCOTT a fost aleasa drept  AMBASSADOR FOR GET AMERICA FIT FOUNDATION.

Mai precis APRIL se ocupa cu trimiterea de echipamente sportive si fitness, ore de educatie si nutritie pentru copiii AMERICII.

A aparut in videoclipul numit IF I DIE a cantaretului MOTLEY CRUE. In 2006 unul din anii de glorie APRIL SCOTT a intrat in topurile 100 ale celor mai frumoase femei.

Incepand cu topurile realizate de MAXIM, ASK MEN, MAXIM HOT, TOP 99 WOMEN an 2008, CELEBRITY MAXIM si desigur top 100 MOST BEAUTIFUL PEOPLE.
biografia-april-scott-mr-pink

A aparut pe copertile revistelor PEOPLE MAGAZINE, MAXIM, BREED, SENSE, FITNESS RX, IMPORT TUNER, KNOCKOUT MAGAZINE, IMAGE MAGAZINE, WARNING MAGAZINE, GLAM COUTURE MAGAZINE, TEMPTATIONS, WOMEN'S WORLD MAGAZINE.

Foarte apreciata in showuri tv ca ENTOURAGE, THE SHIELD, RIPLEY S  BELIEVE IT OR NOT.
Si gazda a emisiunilor RINE TV, OCTANE TV, ESPN 2, THE HOOK.

APRIL SCOTT se lauda cu aparitia in filme ca : LIVING HILL, THE PENTHOUSE, WITELESS, COMA, CSI MIAMI,THE DUKE OF HAZZARDS: THE BEGINNING.

Tot in 2006  APRIL SCOTT a fost pentru cei de la MAXIM THE GIRL TO WATCH. S-a implicat si in campanii cosmetice fiind aleasa IMAGINEA firmei de cosmetice MERLE NORMAN COSMETICS.

Si la cum arata a fost persoana potrivita pentru a face reclama la DREAMGIRL LINGERIE. Sambata la GALA LUXURY SEDUCTION APRIL SCOTT va prezenta show-ul si va fi si IMAGINEA NOILOR PRODUSE a domnului PINK.

Spuneti voi daca nu era APRIL SCOTT cea mai potrivita persoana pentru acest eveniment. Obisnuita cu multimile  cu experienta in showuri si in fata camerelor de luat vederi.

Si nu va impresiona publicul cu fizicul ei. Stie cum sa aduca buna dispozitie are entertainmentul in sange. Si atunci cum sa nu fie IMAGINEA unor produse cum sa nu fie amfitrioana?
April-Scott-Mr-Pink-Biografie-Vedete-Blog

Cred ca MONICA GABOR va trebui sa dea dovada de multa rabdare  vazand-o pe APRIL SCOTT. O americanca  independenta si cu personalitate.

Ce o recomanda pe MONICA GABOR in AMERICA? Doar titlul daca si asta e adevarat de iubita a lui MR PINK.

Nu degeaba i-a spus CARMEN HARRA la un moment dat MONICAI GABOR ca nu are stofa sa paseasca la PREMIILE OSCAR . O mai fi deprins limba engleza intre timp?

Caci in AMERICA nu mai exista vreun domn COLUMBEANU sa ii puna in fata manuale si mediatatori si paprlute sa participe  la defilari de moda.

Si atunci pe buna dreptate putem spune ca APRIL SCOTT i-a luat fata MONICAI GABOR.

Priviti-o pe APRIL SCOTT si spuneti ce sansa are MONICA GABOR de BACAU ROMANIA in AMERICA?

Cat despre APRIL SCOTT toata admiratia! Ea este exemplul fetei americane simple ajunsa in elita.
GO, GO, APRIL!
MAI POTI CITI