Biografia KELLY ROHRBACH noua cucerire a actorului LEONARDO DICAPRIO

LEONARDO DICAPRIO gusta viata din plin. Ziarele "freamata" in relatari despre ultima cucerire a actorului o frumoasa blonda pe nume KELLY ROHRBACH.

WIKI: Cine este KELLY ROHRBACH? O fata frumoasa in varsta de 24 de ani. Este model al revistei SWIM SUITS  SPORTS ILLUSTRATES.

Marea ei pasiune este insa actoria si pentru asta a plecat din orasul natal CONNECTICUT si s-a mutat in LOS ANGELES. Constienta de atuurile fizice nu  a renuntat la studii.

A absolvit UNIVERSITATEA din GEORGETOWN. Este innebunita dupa jocul de golf si a fost aleasa sa faca parte din WOMEN DIVISION OF GOLF.

A jucat teatru in facultate si a mers sa se perfectioneze in ANGLIA. Ba chiar este absolventa renumitei LAMDA adica LONDON ACADEMY OF MUSIC AND DRAMATIC ART.
kelly-rohrbach-biografie-varsta-dicaprio

Cu studii la zi in actorie frumusetea blonda are si expereinta in show-uri de televiziune. Ati  fi putut sa o vedeti daca erati in AMERICA.

KELLY ROHRBACH a aparut  in filmul "TWO AND HALF MAN la CBS, apoi in "RIZZOLI AND ISLES" la TNT, ""THE NEW NORMAL" la NBC. Desigur in THE PET SQUAD FILES la CW.

Cine a vazut prima parte a serialului RUSH acum stie cine este blonda superba. A filmat si pentru episoadele pilot la  LOVE IS A RELATIVE.

Activitatea de model a inceput-o cu ajutorul agentiei IMG. Frumusetea si trupul perfect ale blondei KELLY nu puteau sa nu fie valorificate in campanii publicitare pentru diverse campanii.

Cele mai interesante campanii le-a realizat pentru GAP 2014, DANNIJO BRIDAL & HOLIDAY CAMPAIGN. A aparut pe coperta revistei GALORE  MAGAZINE.

KELLY este o fata vesela comunicativa deloc fitoasa. Provine dintr-o familie cu cinci copii. Faptul ca LEONARDO DICAPRIO a "pus ochii " pe ea pare sa nu o deranjeze.

Curtenitor si generos  LEO a invitat-o la o petrecere . Ba nu la doua petreceri si chiar au cinat intr-un restaurant de lux.

Martorii prezenti spuneau ca cei doi parca  se sorbeau din ochi iar KELLY era toata numai un zambet.

Presa a aflat ca blonda KELLY  este o mai veche cunostinta a actorului. Se cunosc inca din luna aprilie a  anului 2014. Nu stim daca  LEO va insista in a o curta pe frumoasa KELLY.

Dar parca ar fi pacat ca top modelul sa fie distras de la pasiunile si meseria ei. LEO nu s e dezminte.

Pe lista prietenelor sale apar numai femei superbe  dar nu numai atat si instruite.

Si cand te uiti la KELLY ROHRBACH nu poti decat sa scoti un fluierat admirativ.

Deocamdata KELLY combina actoria cu modelling-ul. Nu orice model ajunge  in echipa celor dela SPORTS ILLUSTRATED.

Sfaturile de frumusete ale modelului nu sunt asa  de neurmat.

Orice fata care tine la silueta stie ca e nevoie sa bea apa multa sa fie atenta la alimentatie sa isi puna o masca in par.

Sa respecte orele de somn si sa fie optimista. La 24 de ani e multumita de realizari.

Nu credem ca ar fi dispusa sa renunte la visele ei pentru a deveni doar prietena lui LEO DI CAPRIO.

Pe de alata parte jurnalistii americani au tot scris ca LEO nu ar traversa o  perioada buna. Ba ca s-a ingrasat ba ca a intrat in depresie.
KELLY ROHRBACH WIKI BLOG VEDETE

LEO este un barbat pretentios foarte legat de mama sa. Si cam se stie ca aceasta  are ultimul cuvant cand vine vorba de prietenele fiului sau.

Ce i-ar putea lega pe LEO si KELLY?

Pasiunile comune pentru calatorii si jocul de golf.

Dupa GISELE BUNDCHEN, BAR REFAELI, TONY GARRN, ERIN  HEATHERTON, MADALINA GHENEA a venit si randul blondei KELLY sa intre in vizorul actorului.

Credeti ca o femeie ca si KELLY  ar putea sa fie mai puternica decat predecesoarele sale? Nu e de ajuns sa detii perfectiune a trupului e nevoie de mult mai mult pentru a fi pe placul unui barbat ca LEO.

Ramane de vazut daca intre cei doi se va lega mai mult de acum incolo. Si chiar de nu  pentru KELLY ROHRBACH este o reclama binevenita.

Si daca  va crede ca KELLY nu e ceea ce doreste LEO DICAPRIO are de unde sa isi aleaga urmatoarele prietene.

Toate domnisoarele de la SWIM SUITS 2015 de la SPORTS ILLUSTRATED sunt care mai de care mai incantatoare.

Voi ce parere aveti de KELLY ROHRBACH?
MAI POTI CITI