Biografia Gino Manzotti, membru al trupei Dj Project cercetat intr-un dosar de trafic de persoane

Wiki Gino Manzotti, DJ-ul prins in plasa unui sacandal de proportie in care sunt implicati si un judecator plus un avocat.

Procurorii DIICOT si trupele speciale de interventie ale Politiei au facut, ieri dimineata 11 perchezitii în Timis si Arad într-un dosar de trafic de persoane, printre cei vizati fiind un component al trupei DJ Project, celebrul Gino Manzotti, un politist, dar si mai multi lideri ai lumii interlope din municipiul Timisoara.

Relaxat, în momentul în care a intrat la audieri, DJ Gino Manzotti a spus ca il cunoaste pe  Paul Manzu si ca, de multe ori, au mers impreuna la petreceri la care existau si femei, dar pentru care, nu a platit niciodata.

Dar sa vedem care este biografia lui Gino Manzotti. 

Pe numele sau adevarat Handke Giussepe, dj-ul s-a nascut pe 22 ianuarie 1972 la Arad, dintr-un tata italian si o mama nemtoaica.
biografie dj Gino Manzotti de la dj project la puscarie

In anul 1990 Gino Manzotti a parasit România, stabilindu-se in Germania, unde un an mai târziu a fost invitat sa puna muzica initial intr-un music – cafe.

Gino a fost remarcat pentru abilitatea sa de a oferi un program variat pe plan muzical, astfel ca in scurt timp a avut ocazia de a mixa in cel mai cunoscut club din zona Bayern, cu ajutorul lui DJ Ralph, cel care i-a deschis usile spre succesul de care avea sa se bucure in aceasta tara.

In scurt timp, Handke Giussepe aka  Gino Manzotti si-a creat o faima deosebita, evoluand in cele mai celebre cluburi din Bayern cum ar fi : Forum, Metropolis, Nightfly sau Vulcano.

Contactele sale permanente cu cele mai mari vedete ale genului house, i-au adus lui Gino Manzotti recunoasterea profesionala, care avea sa-l ajute mai târziu in cariera.

Datorita prieteniei sale cu Tommy Serano, Gino a reusit sa lucreze alaturi de cei mai cunoscuti DJ-ei ai lumii, cum ar fi Sven Vath, Marusha, Westbam, Talla 2XLC, Tiesto, Tomcraft etc.

Avand o relatie de prietenie si cu Tomcraft, Tom Novy sau ATB, Gino s-a implicat si in aducerea unor  vedete ale genului in Romania.

Alaturi de activitatea sa de promotor de evenimente si cea de DJ, Gino a inceput sa cocheteze si cu productia muzicala. In anul 1999, Gino a revenit pentru scurt timp in Romania, unde l-a cunoscut pe DJ Maxx (Florea Ovidiu Nicolae nascut în Bailesti, Dolj).

In octombrie 2000, DJ Gino Manzotti si DJ Maxx  au hotarât sa înfiinteze un proiect muzical, intitulat DJ Project.

Anul urmator apare primul lor material discografic, „Experience”, la Media Services Sony Music.

In 2004, DJ Project a devenit formatia româneasca care a stationat cel mai mult timp in topul Romanian Airplay Chart Top 100, cu hitul lor Spune-mi tot ce vrei.

Acum, potrivit procurorilor, Dj Gino Manzotti, judecatorul, avocatul si multi alti barbati cu stare din Timisoara au platit ca sa intretina relatii intime cu minore.

Cu totii au fost invitati joi la DIICOT pentru audieri.

O schimbare radicala pe cale sa se produca in viata si cariera lui Gino Manzotti!
MAI POTI CITI