Biografia ALFONS SCHUHBECK, realizator "SARAT si DULCE" de pe PAPRIKA TV reteta succesului unui Master Chef

Cine este fan al postului PAPRIKA TV l-a vazut pe Master chef-ul  ALFONS SCHUHBECK si de atunci nu scapa nicio emisiune.

Felurile preparate de acest MASTER CHEF ne fac sa ne indragostim de domeniul culinar si sa ne dorim in secret sa reusim macar o data in viata  sa nereuseasca un fel de mancare asa perfect.

ALFONS SCHUHBECK s-a nascut la 2 mai 1949 in TRAUNSTEIN UPPER in BAVARIA, GERMANIA.

Desi  incepuse sa frecventeze cursurile unei facultati de telecomunicatii domnul SCHUHBECK si-a dat seama ca menirea sa sta in gasirea unei meserii care sa il provoace si sa nu il plictiseasca.

Pana la urma s-a inscris si a absolvit cursurile COLLEGE OF HOTEL MANAGEMENT BAD REICHERHALL.

A trecut si pe la FEINKOST DALLMAYR. Stilul sau de a gati este specific zonei din GERMANIA De SUD.
Alfons_Schuhbeck_Biografie_Master_Chef

Vazandu-l cu cata indemanare  manuieste totul in bucatarie cu greu iti poti imagina ca domnul MASTER CHEF se pricepe de minune sa cante.

Da da, domnul MASTER CHEF a avut o formatie cu care a cantat timp de trei ani in statiunea WAGING AM SEE.

Ca orice perfectionist pana sa ajunga la performante si realizari aprecieri ALFONS a avut ce sa aprofundeze  de la mentorul sau SEBASTIAN SCHUHBECK.

A urmat stagii de pregatire care l-au purtat prin cele mai frumoase orase ale lumii de la LONDRA, PARIS, MUNCHEN, GENEVA.

In scurt timp avea sa preia fraiele afecerilor mentorului sau.

La restaurantul KURHAN STUBL obisnuiau sa vina toti cei din inalta societate locuitori ai oraselor SALZBURG si MUNCHEN.

Incat in 1983 a fost premiat cu prima stea MICHELIN.

A condus cu mana de fier  destinele unor resaturante si in 1989 ALFONS SCHUHBECK este distins cu "COOKER OF THE YEAR."

Din 1990 conduce un serviciu de catering si este principalul furnizor al evenimentelor cu staif din GERMANIA.

Daca vreodata va veti afla la festivitatile unor evenimente ca BALL DES SPORTS, ECHO principalul eveniment muzical al GERMANIEI si FEDERAL CHANCELLOR S CELEBRATIONS stati fara griji.

Sunteti pe mainile magice ale simpaticului domn SCHUHBECK. Cel mai celebru CHEF al GERMANIEI si-a deschis primul restaurant in MUNCHEN in 2003.

Restaurantul se numeste SUDTIROLER STUBEN. In acest local a reusit sa castige cea de-a doua stea MICHELIN. 

In noiembreie 2005 a fost premiat cu distinctia  FIVE STAR DIAMOND AWARD de catre  cei de la AMERICAN ACADEMY OF  HOSPITALITY SCIENCES.

ALFONS SCHUHBECK este un invitat permanent in toate showurile de televiziune iar postul tv BAYERISCHER RUND a inceput sa difuzeze  emisiunile sale culinare.

Un adevarat profesionist , talentat , simpatic domnul SCHUHBECK a trecut si printr--un scandal dar a reusit sa iese cu onoarea nepatata.

In anii 90 a izbucnit un scandal in legatura cu niste bani dintr-un cont si s-ar fi folosit practici neobisnuite. Banii ar fi ajuns in contul CITY BANK din MONTE CARLO.

Au urmat o serie de procese au fost invocate practicile neobisnuite dar nu ilegale si uite asa dragul CHEF a scapat.

Acum este ocupat cu derularea afacerilor sale care nu sunt putine. MASTER CHEF-ul ALFONS SCHUHBECK detine o scoala de gastronomie, un hotel, doua restaurante  si se mai ocupa de un teatru de variete.

Aici au loc spectacole de comedie,acrobatii, momente de comedie si toate astea se imbina artistic cu mancarea gatita de maestrul SCHUHBECK.

ALFONS SCHUHBECK WIKI PAPRIKA TVAre o energie molipsitoare extrem de perfectionist dar un bun sef pentru sutele sale de angajati.

Chiar si acum pe site-ul teatrului de variete sunt disponibile posturi pentru cei care vor sa munceasca in conditii nemaipomenite.

Evident una din conditiile de baza este cunoasterea limbii germane. Fericiti cei ce vor ajunge in vacanta la hotelul si resaturantul maestrului.

In afara de asta maestrul mai detine un magazin de condimente si  unul de inghetata. Numele hotelului este  SCHUHBECK CHECK INN. Nu putea lipsi un bar EGELSBACH situat in HESSE.

Maestrul SCHUHBECK se ocupa si cu prezentarea show-ului CROSSINGS. Un om  care a stiut sa isi urmeze adevaratele pasiuni si a stiut sa isi dezvolte un adevarat imperiu.

Este si manager si om de televiziune. Pentru orice doamna poate deveni un MENTOR in bucatarie.

ALFONS SCHUHBECK, un om cat o mie !

Numele lui este asociat cu performantele, reusitele si mancarea GOURMET.

YAMMY.... De cate ori te uiti la PAPRIKA TV nu pierde emisiunile maestrului ALFONS SCHUHBECK!

Nu vei avea regrete ci doar pofte .

Si desigur o dorinta de a reusi sa ajungi la performantele sale in bucatarie! Mancaruri rafinate aranjate in platouri fine si colorate.

O bucurie pentru ochi si simturi.
MAI POTI CITI