Biografia ADINA SAMSON: de la sefa la Primarie la "amanta" spionata de Gheorghe Nichita

Wiki de telenovela cu Gheorghe Nichita si amanta sa in varsta de 33 de ani, Adina Samson.

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, le cerea sefilor din Politia Locala Iasi sa puna functionarii din subordine sa-i supravegheze iubita: Adina Samson.

Crezand ca este inselat, Nichita a pus Politia locala din Iasi sa o urmareasca pe amanta sa din Primarie, Adina Samson.

O situatie asemanatoare este cea a senatorului PSD, Alexandru Cordos. Acesta avea o amanta, pe care a trimis-o la sotia sa atunci când aceasta a vrut o slujba. Cordos i-a spus amantei ca trebuie sa-i dea sotiei 1.500 de euro pentru post, iar aceasta a mers la DNA pentru a-l denunta.

NICHITA GHEORGHE, primar al municipiului Iasi, este anchetat de DNA cu privire la savarsirea urmatoarelor infractiuni:
biografie cv adina samson primaria iasi

-instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, în forma continuata (cinci acte materiale)
-instigare la abuz în serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit,
-instigare la infractiunea de acces ilegal la un sistem informatic,
-instigare la infractiunea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice

Adina Samson, cu care primarul Gheorghe Nichita a avut o relatie de cativa ani, l-ar fi denuntat pe acesta la DNA, dupa ce el i-ar fi pus pe politistii locali sa o urmareasca, sustin surse judiciare.

Potrivit surselor, Adina Samson, in varsta de 33 de ani, sefa Serviciului Managementului Calitatii din cadrul Primariei iesene, l-ar fi denuntat pe edilul Gheorghe Nichita la DNA, dupa ce ar fi constatat ca este in permanenta urmarita.

De altfel, potrivit unor angajati ai Primariei, Gheorghe Nichita si Adina Samson aveau o relatie amoroasa de cativa ani, biroul unde lucreaza femeia fiind alaturat celui al primarului, dar, intrucat avea banuieli ca Adina Samson il inseala, primarul Nichita i-ar fi facut cadou acesteia un telefon mobil pe care i-a instalat un program informatic de spionaj, cu scopul de a o supraveghea.

Aceleasi surse spun ca politistii locali o urmareau pe Adina Samson, pentru a-i raporta primarului cu cine se intalneste femeia si unde se afla aceasta.

Trebuie sa mentionam ca Primarul Gheorghe Nichita a divortat in 2014, fosta sa sotie fiind profesoara la un liceu din Iasi.

Din biografia mai retinem ca in 2006, aceasta devine angajata a Primariei în cadrul Centrului de Informare pentru Cetateni, cu un salariu, pe atunci, de 8 milioane lei vechi. Este adusa apoi la Cabinet Primar în 2008, odata cu Adriana Spataru, numita ulterior (2009) în functia de sef-cabinet în locul lui Tudor Tudose, plecat la Termo Service.

In vara lui 2014, Adina Samson este promovata sef al Serviciului Managementul Calitatii si Control Intern Managerial, directie subordonata direct primarului Nichita.

Din biografia lui Gheorghe Nichita va spunem ca acesta s-a nascut la data de 15 septembrie 1956, în orasul Dorohoi ( judetul Botosani).

In ianuarie 1991, Gheorghe Nichita devine sef de Sectie la R.A.J.A.C. Iasi, (Regia Autonoma Judeteana de Apa Canal, desprinsa din G.I.G.C.L.). În aprilie 1991, este promovat ca Director Exploatare Apa la R.A.J.A.C. Iasi. În august 1996, este numit ca Manager (interimar) al R.A.J.A.C. Iasi, iar apoi în perioada august 1997 - iunie 2003 detine functia de Director general al R.A.J.A.C. Iasi.

A fost membru al Partidului Democrat din iunie 1995 pâna în anul 2000, detinand  functia de vicepresedinte al Partidului Democrat filiala Iasi.

In iulie 2000, Nichita devine membru al Partidului Social Democrat.

La alegerile locale din 2012 candidatul USL Gheorghe Nichita a castigat alegerile pentru Primaria Iasi cu 59,4% din voturi.
MAI POTI CITI