OMAR ARNAOUT de la NEXT STAR la BEAUTIFUL LIFE un videoclip de succes un artist ce evolueaza

OMAR ARNAOUT ne-a incantat de la NEXT STAR incoace. A venit vremea sa lanseze primul videoclip cu melodia" BEAUTIFUL LIFE."

In numai patru zile de la lansare melodia "BEAUTIFUL LIFE" a facut 200 000 de VIEWS. Ceea ce dovesdeste ca OMAR ARNAOUT  va fi in cativa ani un ARTIST COMPLET.

OMAR ARNAOUT a fost in LIBAN fiind invitat la o emisiune. S-a bucurat si acolo de succes. Astazi a fost invitat sa isi prezinte videoclipul la vechii lui prieteni oameni desavarsiti la "NEATA CU RAZVAN SI DANI".

Cu o freza nou dar cu acelasi zambet irezistibil OMAR ARNAOUT a vorbit cu placere de piesa si videoclipul "BEAUTIFUL LIFE" rod al colaborarii cu echipa de la TOMMO PRODUCTIONS.

Regia videoclipului poarta semnatura de succes al regizorului ALEX CEAUSU. Foarte frumoasa melodia si videoclipul.
WIKI VERSURI OMAR ARNAOUT BEAUTIFUL LIFE

Frumos indemn al lui OMAR de a ne gandi sa ne facem viata frumoasa. Dar sa nu uitam sa ne punem intrebarea: "CAND A FOST ULTIMA OARA IN CARE AM AJUTAT PE CINEVA"? Asta se intreba si ne intreaba OMAR.

OMAR ARNAOUT are deja 14 ani si in doi ani  se anunta a fi un concurent de temut pentru artisti. E celebru lumea il apreciaza are sustinerea parintilor.

Oamenii mari si copiii il admira. Oamenii mari  il admira  si pentru modul in care a fost crescut si educat de parinti. OMAR ARNAOUT a ramas acelasi baiat simpatic si super talentat.

Stie sa cante la diferite instrumente si isi doreste sa evolueze in permanenta. Nici cu scoala nu sta rau. In ciuda programului incarcat OMAR nu isi neglijeaza scoala.

Priviti-l si veti vedea cu cata bucurie canta. LOCUL SAU NU POATE FI DECAT PE SCENA. Si nu are niciun fel de aere de VEDETA. Lucru rar daca ne uitam la altii fara talente dar cu aere cat cuprinde.

OMAR ARNAOUT are in agenda profesionala proiecte frumoase. Ne pregateste o melodie in care va colabora cu LETTY aka LETITIA ANDREEA ROMAN domnisorica care a facut furori pe scena cu MARCEL PAVEL la videoclipul "CLOSER".


ASCULTA VERSURI OMAR ARNAOUT - BEAUTIFUL LIFE

Asteptam cu nerabdare sa il vedem si sa il auzim pe OMAR ARNAOUT. Intre timp sa ascultam si sa dam SHARE la ultima reusita a micului artist OMAR ARNAOUT.

Ce bine este sa ai "A BEAUTIFUL LIFE".

Despre biografia lui OMAR ARNAOUT am scris intr -un alt articol. Si vom scrie ori de cate ori OMAR ARNAOUT are ceva de spus.

Felicitari si mult succes OMAR ARNAOUT!