Biografia ISPITELOR FEMININE Insula Iubirii: Symona Petre, Ana Vengher, Alexandra David, Valentina Neagu ...

INSULA IUBIRII poate fi o emisiune de succes sau un esec. Oricum va fi, este interesant de prezentat biografiile ispitelor feminine, acei "dracusori" care vor face deliciul publicului si vor fi cosmarul concurentelor.

Biografie Ispita Symona Petre (data nasterii 17.05.1991 - varsta 24 de ani)

Symona Petre este o femeie energica, pozitiva, dornica de noi experiente. Symona Petre iubeste muzica, si spune ca traieste totul la intensitate maxima. Symona se defineste ca fiind o femeie care nu se teme de tot ceea ce înseamna provocare.

Spune ca nu are încredere în barbati si este foarte suspicioasa în relatii. Symona Petre isi doreste înainte de orice o cariera si spune ca va decide cati copii va avea în functie de posibilitatile financiare. Spera ca la show-ul „Insula iubirii” sa gaseasca un barbat pe masura ei.

Biografie Ispita Ana Vengher (data nasterii 14.09.1984 - varsta 31 de ani )

Ana Vengher este o fire sociabila, placuta, vesela, imprevizibila, si nu in ultimul rand, foarte ambitioasa.
biografie-ispita-valentina-neagu-insula-iubirii

" Deseori lumea imi spune ca sunt fitoasa, dar nu este asa, nu ma manifest pana nu cunosc oamenii, sunt foarte organizata, disciplinata, sunt extrem de critica si cu mine si cu cei din jur, în special cu cei dragi mie. Am o parere foarte buna despre mine, sunt orgolioasa si cred ca pot face mai multe lucruri în acelasi timp si ca le pot face perfect”, spune Ana Vengher.

Ispita Ana Vengher spune ca, în prezent, cariera este pe primul loc, dar este deschisa si pentru o relatie.

Ana Vengher a venit la „Insula iubirii” sa se distreze si sa se relaxeze.

Biografie Ispita Valentina Neagu (data nasterii 26.10.1986 - varsta 29 de ani)

„Tot ce mi-am dorit înca de mica este sa devin faimoasa si cunoscuta”, declara Valentina Neagu, Ispita care spune ca este o persoana extrem de ambitioasa, perseverenta, care nu se lasa pâna nu obtine ce-si propune.

Valentina Neagu este sociabila, calma, destinde atmosfera, dar cand cineva o calca cineva pe bataturi situatia se schimba radical

Valentinei ii place sa se îmbrace provocator si sa flirteze, dar considera ca este de datoria barbatilor sa faca primul pas.

Valentina Neagu doreste ca la „Temptation Island – Insula iubirii” sa cunoasca oameni si locuri noi, sa se distreze si, de ce nu, sa isi schimbe viata.

Biografia Alexandra David (data nasterii 05. 12. 1989 - varsta 26 de ani)

Ispita Alexandra David se descrie ca fiind o fire emotiva. In timpul liber Alexandra face foarte mult sport, calatoreste, iese cu prietenii, dar nu ii place sa mearga la cumparaturi.

Alexandra David se întelege foarte bine cu barbatii si iese în club pentru ca îi place sa danseze.

Alexandra David spune ca atunci când se îndragosteste face cele mai mari prostii si este sufocanta.

„Concursul Insula iubirii e clar pe gustul meu. Imi place intriga ei. Eu trebuie sa fiu ispita pentru ca stiu sa seduc, sa ma fac placuta. Arat bine în bikini”, spune Alexandra David.

Biografie ispita Miki Ignat (data nasterii 30.05.1981 - varsta 34 de ani)

Ispita Miki Ignat vrea ca reality show-ul sa îi schimbe viata.

Miki Ignat a fost casatorita de doua ori si are o fetita de 13 ani si jumatate.

„Vanez ca un barbat cand sunt indragostita. Fac orice. Ma duc dupa el. Il urmaresc. Fac investigatii si apoi interactionez cu el”, recunoaste Miki Ignat.

In timpul liber ii place sa citeasca, sa danseze, sa mearga la teatru si la filme.

„Reusesc sa ascult foarte bine oamenii si m-am schimbat mult în ultimii doi ani, am o fata pentru fiecare om”, declara Miki Ignat.
biografie-miki-ignat-insula-iubirii-ispita-feminina

Biografia ispita Bianca Roman (data nasterii 10.05.1986 - varsta 29 de ani )

Ispita Bianca Roman vrea sa isi gaseasca jumatatea la „Temptation Island  – Insula iubirii”, chiar daca aceasta „jumatate” poate sa fie deja intr-o alta relatie.

Viseaza sa aiba doi copii, pe care sa îi creasca intr-un camin in care domneste armonia. Bianca Roman este o femeie foarte sigura pe ea, nu îi este rusine de etnia ei, rroma.

Bianca Roman are un salon de cosmetica si un magazin de haine în Brasov, dar in trecut a facut compromisuri pentru a strange banii necesari unor astfel de afaceri (a fost animatoare într-un club din Anglia).

Este foarte preocupata de aspectul ei exterior, merge zilnic la sala, este atenta la ce manânca si a apelat si la chirurgia estetica.

Bianca Roman este de parere ca rolul de ispita i se potriveste foarte bine, pentru ca asta face zilnic. „As face cam orice sa fiu celebra, sa dau autografe pe strada”, spune ispita Bianca Roman.