"FACATURA" LECTII DE VIATA PRO TV LIVE IN CURAND IN LOCUL LUI MARUTA

Maruta ramane fara emisiune. Mai precis emisiunea lui Maruta isi schimba formatul.

„Lectii de viata„ este o noua emisiune (facatura) care va fi în grila PRO TV temporar, pe un interval din emisiunea La Maruta, dupa cum apare chiar pe site-ul producatorilor, Constantin Entertainment.

Noul format al emisiunii lui Catalin Maruta va incepe din 30 martie si va fi difuzata in doua parti. Prima parte e la 16:00 la 17:00, iar a doua dupa 17:30.

Am o surpriza pentru voi! De ceva timp ma abtin sa va spun despre ce e vorba, iar astazi in sfarsit va anunt oficial: pregatesc impreuna cu echipa mea o serie de editii speciale pe care le veti putea vedea inainte de Pasti la o alta ora. Saptamana viitoare, de luni, 30 martie, emisiunea "La Maruta" va incepe fi difuzata in doua parti: prima, de la ora 16:00 pana la 17:00, iar a doua de la 17:30, dupa jurnalul de stiri.", a scris Maruta pe Facebook.
facatura lectii de viata live la protv in locul lui maruta

Ce este si despre ce este vorba in noua emisiune LECTII DE VIATA de la PRO TV.

LECTII DE VIATA este o productie Constantin Entertainment si va fi ceea se numeste „scripted reality”.

Daca termenul de  „scripted reality” nu va spune nimic, atunci va spunem ca "Lectii de viata" va fi o emisiune "facatura" in genul: Te vreau langa mine (Kanal D), Ochii din umbra (Kanal D), Iubire interzisa (National TV), Fosta mea iubire (National TV), Vreau sa divortez (Prima TV).

Adica... "o facatura" cu tenta de realitate.

Avem, asadar o noua emisiune care va fi Live la PRO TV incepand de la ora 18. O emisiune despre nu se cunosc mari lucruri. Nici cine va prezenta Lectii de viata, nici cei care vor "interpreta" diverse roluri in ea.

Singurele detalii despre LECTII DE VIATA se pot afla de pe site-ul producatorului Constantin Entertainment, cei care produc si "Vine Cheful".

Povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor, vor fi prezentate in noul format, „Lectii de viata”.

Emisiunea Lectii de viata este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude.

Povesti de viata care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Fiecare episod din LECTII DE VIATA porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.

Sa fie aceasta miscare una prezicatoare de miscari in programele principalelor televiziuni romanesti?

Posibil ca cifrele de audienta sa arate ca emisiuni de genul celor realizate de Maruta si Simona Gherghe nu mai au "mult de trait", pentru ca publicul a ajuns la saturatie iar rezervorul de "vedete" autohtone a secat. Si ca este mult mai ieftin sa realizezi un show de fake reality.

Maruta nu mai face fata concurentei. Se intampla din sezonul trecut sa fie depasit de Acces direct, dar mai nou diferentele uneori erau foarte mari.

"Facatura" bine realizata sau nu, LECTII DE VIATA promite sa faca o concurenta serioasa show-urilor: Te vreau langa mine , Ochii din umbra, Iubire interzisa sau Fosta mea iubire.
MAI POTI CITI