Biografia Elena Popa, Iana Stifura si Eugenia Buzu: 3 studente moldovence la Iadul Bucatarilor vs Catalin Scarlatescu si "gasca"

Pe scurt despre biografiile celor 3 studente de la Alimentatie Publica din Chisinau, care au venit la IADUL BUCATARILOR pentru asi demonstra talentele culinare si de ce nu, de aisi trece in CV-ul profesional, titlul de castigator al acestei show culinar de la Antena 1.

SCURTA BIOGRAFIE Eugenia Buzu -  concurenta Iadul Bucatarilor 2015

Mereu Eugenia a visat la o cariera în domeniul gastronomic, în care si studiaza.

Euegenia Buzu spune ca a capatat deprinderile de a gati înca de mica de la bunica sa, pe care o urmarea în timp ce cocea pâinea pe vatra.

Cu timpul, a capatat maiestria bunicii si a mamei în prepararea bucatelor si a ajuns sa fie studenta la Alimentatie Publica din Chisinau.
eugenia buzu cv iadul bucatarilor

Eugenia a participat la Concursul Gastronomic National, unde a capatat bronzul la categoria "Carne de porc".

Timp de 4 ani a fost voluntar în cadrul unui proiect international, prin care a calatorit în diferite tari si care i-a oferit posibilitatea sa ajute copiii cu dizabilitati.

Acum, tanara molodoveanca doreste sa i se dea sansa de a se dezvolta frumos în domeniul culinar.

SCURTA BIOGRAFIE ELENA POPA - concurenta Iadul Bucatarilor 2015

La varsta de 19 ani, Elena Popa a avut deja ocazia sa lucreze ca ajutor de bucatar si, în acelasi timp, este si model.

Tanara molodoveanca a participat la campionatul gastronomic culinar din Moldova, unde s-a ales cu doua medalii de argint.

Ca si model, frumoasa Elena Popa a bifat in CV titlul de Miss Bikini 2014.
biografia elena popa iadul bucatarilor

Elena Popa a început sa gateasca pentru ca ambii parinti gatesc, iar mama sa este specialista în cofetarie. Gateste de mica si mereu a fost curioasa sa experimenteze tot felul de preparate.

Basarabeanca Elena Popa a participat la multe prezentari de moda, a lucrat la un restaurant ca ajutor de bucatar si daca ar castiga IADUL BUCATARILOR spune ca pentru început ar investi în studii de gastronomie, apoi si-ar deschide un studio pentru cursuri de gatit.

SCURTA BIOGRAFIE IANA STIFURA - concurenta Iadul Bucatarilor 2015

Iana Stifura, este studenta tot la Alimentatie Publica în Chisinau si are vrsta de 19 ani ca si Elena Popa.

Iana Stifura marturiseste ca visul ei este sa se stabileasca în România si sa îsi faca aici o cariera în domeniul culinar.

A experimentat deja munca într-o bucatarie profesionista.

În calitate de bucatar sef Iana Stifura s-a ocupat de onorarea comenzilor din restaurant, a gatit bussines lunch-uri, a întocmit fise tehnologice, a fost responsabila de procurarea materiei prime.

Pasiunea pentru gatit a dobândit-o de la mama sa, cu care îsi petrecea mult timp în bucatarie. Prima data, Iana a gatit la varsta de numai 6 ani.  Cel putin asa declara, si nu avem motive sa nu o credem pe cuvant.
iana stifura iadul bucatarilor cv de chef

Acum basarabeanca Iana Stifura doreste sa îsi dezvolte cunostintele culinare si sa îsi construiasca o cariera în acest domeniu.

Prima oara a urmarit varianta 'Hell's Kitchen' din Rusia si si-a dorit pe loc sa participe si ea, astfel ca nu a stat pe gânduri si s-a înscris la preselectiile pentru România.

Aceste au fost pe scurt biografiile profesionale a trei dintre concurentii de la Iadul Bucatarilor 2015.

Bineinteles ca prezenta in concurs a celor 3 studente din Republica Moldova nu face deca sa aduca o nota de culoare in acest show de cooking.
MAI POTI CITI