Ziua Indragostitilor 2015 Restaurant Prestij Ploiesti meniu de la 59 de lei

Restaurantul Prestij din Ploiesti va invita, sambata 14 februarie la o petrcere cum nu ati mai vazut de Ziua Indragostitilor 2015. O seara dedicata celor care iubesc in fiecare zi.

Gazdele de la restaurantul Prestij din Ploiesti va vor intampina cu o cupa de sampanie din partea casei, un program special de Valentine's Day cu formatia restaurantului Prestij, acorduri pasionale si un meniu apetisant de Ziua Indragostitilor.

Seara indragostitilor este sambata 14 februarie in Prestij... de pe bulevard.

Meniu Ziua Indragostitilor 2015 restaurant Prestij, Ploiesti

Tower of love - piept de pui umplut cu stilton si caise confiate acompaniat de un sos de cascaval servit cu morcovi baby si rosii cherry concase.

Semifredo cu sos de fructe de padure

Cocktail "Mon Amour"

Pret 59 lei de persoana

meniu ziua indragostitilor restaurant prestij ploiesti

Daca atmosfera restaurantului Prestij este prea "pretentioasa" pentru dumneavoastra atunci puteti sarbatori Ziua Indragostitilor la Tarttoria Prestij din Ploiesti.

Sarbatoarea Sf. Valentin si a iubirii este un nou prilej pentru a celebra dragostea pe care o purati sufletului pereche.

Gazdele de la Trattoria Prestij din Ploiesti va vor intampina cu drag in prag de seara, vineri si sambata, 13 si 14 februarie cu acorduri pasionale si un meniu savuros si detalii ce vor completa armonios amintirea unei seri in doi.

valentines day ploiesti restaurant tarttoria prestij

Meniu Ziua Indragostitilor Tarttoria Prestij, Ploiesti

Duet a la Provence - muschi de vita, muschi de porc, prosciuto, ceapa argintie, sos demiglace, ierburi aromatice

Cheesecake cu jeleu din fructe de padure

Sampanie si cafea

Pret 49 lei de persoana

Situat in cea mai selecta zona a Ploiestiului, Restaurantul Prestij va intampina intr-o cladire din anii '30, pastrand originalitatea decoratiunilor si arhitecturii secolului XIX.

Adresa Restaurant Tarttoria Prestij, Ploiesti: B-dul Republicii 219 (colt cu 8 Martie) - Ploiesti; email: office@prestij.ro

Adresa Restaurant Prestij: Str. Bobalna Nr. 1 - Ploiesti
MAI POTI CITI