Horoscop Natal Elena Udrea - aspecte astrologice la nastere in data de 26 decembrie 1973

Lilith (Luna Neagra) în zodia Capricorn pentru o femeie, aduce o latură castratoare şi autoritară. Tendinţă către orgoliu, răceală, sterilitate, snobism. Linişte, imobilitate, depresiune, încercări prelungite, singurătate, văduvie, arivism.

Conform horoscopului natal, Lilith o obliga pe Elena Udrea să înveţe detaşarea, stăpânirea instinctelor şi, la nevoie, sacrificiul. Sfârşitul de viaţă se dovedeşte dificil pentru indivizii mai puţin evoluaţi. Sadism, deposedări, frustrare.

Latura proastă a lui Lilith este exprimată prin Echidna (adică şarpele) din mitologia greacă, al cărui corp era jumătate al unei frumoase femei şi jumătate al unui şarpe vorace. întotdeauna, la greci, ea poate fi pusă în legătură cu Hecate, o zeiţă infernală.
wiki aspecte astrologice elena udrea horoscop natal

Luna Neagra era legată de lumea umbrelor şi prezida magia neagră. Avea trei capete şi era înconjurată de câini furioşi.

Mercur in zodia Sagetator, in horoscopul natal al Elenei Udrea indica lipsă de: reflexie, continuitate.

Mercur in Sagetator arată că individul nu şi-a folosit întotdeauna în mod corect, cunoştinţele de care dispunea în precedentele sale vieţi. Avea prea mult tendinţa de a se crede atotştiutor şi îşi bătea joc de cei pe care îi considera neştiutori. 

Acum, Elena Udrea trebuie să-şi dezvolte simplitatea şi toleranţa şi să înţeleagă că nimeni nu este atotcunoscător, căci cunoaşterea este o cercetare infinită. 

In horoscopul natal Nodul Nord indică progresul nostru spiritual şi maniera în care eforturile noastre, pe deplin-conştiente, pot să ne conducă către această progresie. 

Nu reprezintă o soluţie bună a te focaliza, în exclusivitate, pe sectorul unde se găseşte nodul Nord, abandonând total sectorul opus, unde se găseşte nodul Sud. 

Cu nodul Sud se reglează mai întâi conturile individului cu trecutul, dar cu nodul Nord se construieşte viitorul. Nodul Nord reprezintă obiectivul de atins în această existentă, creşterea noastră spirituală. 

In horoscopul natal Elena Udrea are Nodul Nord in Sagetator si Nodul Sud în Gemeni.

Când Nodul Nord nu este împlinit - Nativul se lasă doborât de dificultăţi generate de conjuncturile
de la serviciu, de bârfe, de certuri în familie etc. 

Astfel apar probleme în relaţiile cu profesorii, cu rudele prin alianţă, cu străinii şi tendinţa de a lua totul ad literam. Inhibiţiile la nivelul mentalului superior facilitează apariţia cinismului, agnosticismului, curiozităţii nesăţioase, vecină cu amestecul în treburile altora.

Nativul cu Nodul Nord în Săgetător doreşte să fie considerat natural, sincer, intelectual, rafinat şi cu vederi largi. Este o persoană cu emoţii atât de schimbătoare, încât poate fi luat, în mod greşit, drept un „om care spune da” sau un om fals.

Deasemenea trebuie sa ne oprima asupra trigonului Jupiter Pluto

Aspectul acesta, care se formează între planetele lente, este caracteristic unor generaţii întregi. 

Ele pot deveni individuale doar în cazul când o planetă se află pe una din axe, guvernează AS sau este în configuraţie cu astrele Mercur. Venus sau Marte. 

In horoscopul natal, acest aspect intensifică entuziasmul. 

Individul este exuberant (cu dorinţe nestăpânite); se bucură de viată (risipitor); mândru (arogant); independent (rebel), inspirat, matur (bigot); pios (blasfemiator); profet, cu sănătate robustă.

Si in finala ne referim la prezenta lui Jupiter în zodia Vărsător.

Planetele în zodia Vărsător fac ca indivizii care au acest aspect astrologic in horoscopul natal sa devina mai boeme şi sa aiba nevoie de independenţă. 

Entuziasm pentru: cauze umanitare. reforme, scopuri mentale.

Expansiune: originalitate, intuiţie, sociabilitate, presiune a ideilor, imaginaţie, interese filosofice

Minte: justă, umană, tolerantă (leneşă), teoretică (doctrinară), deschisă (erotică, indecisă)

Jupiter in Varsator arată că individul a dezvoltat scopuri prea materialiste în vieţile trecute, iar această poziţie trebuie să-i arate o viziune mai globală şi mai altruistă asupra lumii şi asupra oamenilor. 

Trebuie să se deschidă unei dimensiuni spirituale a vieţii pentru a înţelege rolul bunăvoinţei şi fraternităţii. 

In concluzie, in aceasta perioada a vietii, Elena Udrea se afla intr-o perioada de evolutie. Probleme si incercarile prin care trece nu se vor opri brusc.

Insa scopul tuturor evenimentelor este acela de a ajuta la transformarea convingerilor şi aspiraţiilor, a planurilor de viitor pe termen lung care, toate, ne promit, într-un fel sau altul, un anumit gen de îmbunătăţire.