Biografii oculte: Vrajitorul schiop din Buzau si Elena Udrea WIKI MAGIC dezvaluit de vrajitoarea Lucretia

Flacara violet, semne masonice, consilieri in parapsihologie, astrologi si numerologi... politica romaneasca seamana a organizatie oculta.

Vrajitoarea Lucretia aduce in prim planul cancanului cu miros de carcera in care e bagata Elena Udrea, un puternic vraci din zona Buzaului.

Vrajitoarea Lucretia (Laila) sau cum o mai chema pe numele de scena, declara pentru ziarul Libertatea ca in Buzau exista cei mai puternici vrajitori si vraci din Romania.

Sa fie o vrajeala ieftina, declaratiile vrajitoarei Lucretia?

Poate da poate nu... mai ales ca intrebarile reale vin dupa spusele ca Elena Udrea ar fi apelat la serviciile unui vrajitor schiop din Buzau, un posibil maestru al artelor oculte din Romania.

wiki cine este vrajitorul schiop din buzau al elenei udrea

Oki doki... sa fie spusele vrajitoarei Lucretia adevarate sau contin ele macar un gram de realitate dovedita.

Exista sau nu un vrajitor schiop in Buzau la serviciile carui sa fi apelat Elena Udrea? Si daca exista, vrajitorul schiop al Elenei Udrea ar trebui sa aiba parul roscat, deoarece e descris a fi SOLOMONAR.

Sa mearga politica romaneasca mana in mana cu stiintele oculte?
wiki elena udrea si vrajitorii din buzau cancan ocult

WTF... daca tinem cont de povestea "magicianului" Aliodor Manolea si faimoasa flacara violet din campania electorala a lui Basescu Traian, aceste spuse nu par fi niste fantasmagorii ieftine.

Faptul ca politicienii, cei care conduc destinele unei natiuni apeleaza la vrajitori, magicieni, astrologi, alchimisti etc nu este un secret.

De la Hitler, la Churchill, de la Putin la Regan toti mai marii lumii au vrut sa isi asigure protectia fortelor oculte, divine, malefice. Puterile supranaturale au fost invocate pentru a asigura victoria.

Daca aceste manevre oculte au avut sau nu succes... greu de afirmat cu certitudine.

Important este ca toti "smecherii" momentului, din Romania sau de oriunde, vor sa isi impuna vointa cu orice pret.

Asadar, exista vrajitorul schiop al Elenei Udrea?

Are aceste vrajitor schiop din Buzau are un nume?

Nu cumva goana dupa senzational naste 'monstri' care au menirea doar de a intoxica informational opinia publica.

Si daca tot e sa o dam in teoria conspiratiei, nu vi se pare ca in acest weekend, la cateva zile dupa 'armistitiul' din Ucraina, Romania este 'atacata' paranormal cu microunde de marele Imperiu rus?

Nu v-ati simtit cumva in aceste zile fara chef de viata, obositi, atonci, vlaguiti etc.

Numai spunem...

UPDATE Vrajitorul schiop din Buzau si Elena Udrea

Stirea are o vechime de 4 ani si apartine site-ului www.agentia.org care scria in anul 2010 ca:

Elena Udrea merge la un vrajitor schiop din Buzau, care nu e tigan. Se fac descântece ca sa nu iasa lumea în strada de saracie. În cinci manastiri se fac slujbe cu lumânarea întoarsa... " – Lucretia Minca

"Politicienii sunt foarte speriati de ce se poate întâmpla luna asta sau luna viitoare. Se fac descântece ca sa nu iasa lumea în strada de saracie. Sunt niste vrajitori din Buzau care fac descântece, dar si în  cinci manastiri din România se fac slujbe cu lumânarea întoarsa pentru asta. Întrebati-o pe Elena Udrea ce cauta la un vrajitor de pe langa Tungujeni, acolo unde s-a nascut vrajitoarea Laila. E un solomonar schiop, care nu e tigan"

Wiki SOLOMONARI: Solomonarul este magicianul (vrajitorul) cei despre care se credea, în mitologia româneasca, ca pot controla norii si ploaia. Solomonarii sunt cei care controleaza miscarea balaurilor norilor, si pot aduce grindina si vindeca boli.

Vrajitorul Solomonar este vazut ca un barbat înalt cu ochii bulbucati si parul roscat, îmbracat într-o haina alb. Legendele spun ca solomonar poate deveni doar copilul nascut cu caita sau cu o membrana ce îi acopera corpul care la o varsta mica este luat de un solomonar batran ai dus la Solomonanta sau Scoala de solomonarie.