Biografia Karina Maisha: fata lui Mihai Gadea wiki tanara artista aflata la inceput de drum - VIDEO

Directorul Antena 3, Mihai Gadea are o fiica extrem de talentata. 

Karina Maisha (FOTO) canta foarte bine, iar acest lucru este dovedit de cel mai recent videoclip în care apare alaturi de Eva Sarah.

Fata lui Mihai Gadea , Karina Maisha, are varsta de 12 ani si este eleva in clasa a VI-a la Liceul Cervantes din Bucuresti, liceu cu predare bilingva, romano-spaniola.

Pe langa muzica, Karina Maisha este pasionata si de fotografie.

Videoclipul VOI ASTEPTA este destinat copiilor de vârsta ei, iar fanii lui Mihai Gadea au fost foarte uimiti de talentul tinerei Karinei. Acestia i-au urat mult succes în viitor si spera sa o revada în curând într-o noua piesa.
Wiki Karina Maisha fata lui mihai gadea o artista talentata

Numele Karina Maisha este un nume exotic. Un nume a carei semnificatie ne-o explica Mihai Gadea.

Karina inseamna "dulceata", iar Maisha – "plin de viata", intr-o limba africana,.

 "M-am gandit ca ar fi bine sa aiba un nume care sa poata fi spus de toata lumea. Numele meu in alte limbi nu inseamna nimic. Cand am fost in America, toata lumea imi spunea Mee-hai!", a declarat Gadea intr-unn interviu.


Asculta versuri Eva Sarah & Karina Maisha - VOI ASTEPTA

Numele sotiei lui Mihai Gadea este Agatha Kundri – dupa personajul unei opere norvegiene. Dar el ii spune mai simplu, "Iubito".

"Cand ii spun pe nume inseamna ca e ceva rau", glumeste el. S-au cunoscut pe cand ea avea 16 ani si el 20. Parintii lor au fost prieteni, ei au devenit iubiti. Dupa patru ani s-au casatorit si dupa inca unul a venit pe lume Karina.

Mihai Gadea este casatorit cu Agatha Kundri (fosta Memete, nascuta la 19 august 1981 în Timisoara, absolventa a Universitatii de Vest din Timisoara în 2004).
MAI POTI CITI