Treceți la conținutul principal

Asculta VERSURI "Cutremur in inima mea" MELINA & VESCAN - versuri pline emotie care transmit emotii

In curand versurile melodiei CUTREMUR IN INIMA MEA, piesa care va fi lansata luni 23 februarie de Melina si Vescan.

O promovare "isteata" pe Youtube a piesei Cutremur in inima mea, face ca toti sa ne intrebam daca Melian si Vescan vor repeta succesul avut cu "Poza de album".

Imposibil sa fi uitat melodia "Poza de album" cantata de frumoasa si talentata Mellina impreuna cu Vescan a fost piesa ce a reusit sa transmita ascultatorilor veritabile sentimente si emotii. "Poza de album" s-a bucurat de un succes extraordinar si a sensibilizat pe toata lumea.

Mellina si Vescan - "artistii poeti" - s-au gandit sa revina in februarie 2015 cu o noua poveste muzicala sub forma unui alt single de senzatie.

Noua piesa se va numi "Cutremur in inima mea" si reprezinta materializare colaborarii muzicale dintre MusicExpertCompany - Mango Records.


versuri cutremur in inima mea melina si vescan


Noul single Mellina si Vescan, "Cutremur in inima mea",  a fost scris de catre cei doi impreuna cu Dorian Oswin, in studioul Mango Records, iar lansarea oficiala a piesei va avea loc luni, 23 februarie, ora 20:00.

Iata si ce declara in avanpremiera cei doi artisti despre "Cutremur in inima mea":

Vescan: "Cutremur in inima mea este a doua piesa la care lucrez alaturi de Mellina ...cu mult drag! E intodeauna o placere sa colaborezi cu Dorian Oswin si Mellina, exista o chimie destul de puternica intre noi."

Mellina: "Dupa succesul pe care l-am avut impreuna cu Vescan cu piesa 'Poza de album', iata ca am din nou ocazia sa lucrez si la noul meu single tot cu el. Sunt foarte fericita de piesa "Cutremur inima mea" si de colaborare. Si sper ca piesa sa intre in sufletele oamenilor la fel ca si 'Poza de album'."Asculta in curand versurile "Cutremur in inima mea" - o noua poveste de dragoste in versuri marca Melina si Vescan

Versuri: Daniel Leonard Vescan (Vescan), Ionescu Ovidiu Dorin (Dorian Oswin), Dumitru Madalina (Mellina)
Muzica: Ionescu Ovidiu Dorin (Dorian Oswin), Dumitru Madalina (Mellina), Gruia Mihai
Produsa de: Ionescu Ovidiu Dorin (Dorian Oswin) Mango Records Studio / Mango Records
Mix/Master: Ionescu Ovidiu Dorin (Dorian Oswin)
Label: Mango Records / MusicExpertCompany

Publisher: Mango Records / MusicExpertCompany