Ziua Indragostitilor 2015 oferta restaurante Bellaria din Iasi, preturi si meniu de la 70 lei de persoana

Hotelul si Restaurantele Bellaria din Iasi va asteapta la o incitanta si romantica petrecere de Ziua Indragostitilor 2015.

Pe langa meniul atractiv, disponibil in 2 variante la alegere, Bellaria Iasi va pune la dispozitie de Ziua Indragostitilor 2015, "camere dragastoase" de la pretul de 180 lei /noapte.

Pe 14 februarie 2015, de Valentine's Day, la restaurantul Bellaria, Iasi, veti avea parte de atmosfera creata de Soundcheck Band, si va veti putea delecta papilele gustative alegand din meniul "Fluturasi in stomac" - pret 98 lei sau meniul "Primii fiori" - pret 70 de lei.

Asadar pe 14 februarie 2015, la Bellaria Hotel Ziua Indragostitilor se sarbatoreste cu Soundcheck Band, inimi indragostite si preparate culinate rafinate si delicioase.

meniu valentines day 2015 restaurant bellaria iasi

Povestea complexului BELLARIA din Iasi dateaza din 1962, insa parcursul modern incepe in anul 1997, atunci cand odata cu schimbarea proprietarilor, gradina îsi schimba si numele, din "Zahana" fiind cunoscuta ca "Onyx".

La doi ani dupa ce este preluata de actualii proprietari, mai precis în anul 1999, gradina ONYX cunoaste numeroase transformari, fiind demarate o serie de investitii de reamenajare.

Tot în 1999 s-a construit si primul restaurant în stil clasic, iar o parte din terasa a fost acoperita. Gradina a fost pavata si s-au format mai multe alei pentru a fi mai usor de organizat.

În anul 2006 s-a construit al doilea restaurant Bellaria cu specific moldovenesc, restaurantul "Rustic" fiind diferit atat din punct de vedere al meniului, cat si al amenajarii.

peterecere ziua indragostitilor restaurante bellaria iasi

La diferenta de un an se deschide "Gourmet", al treilea restaurant Bellaria, acesta fiind caracterizat prin eleganta rafinata a stilului Victorian. Lampadarele si aplicele din ceramica neagra de Spania redau locatiei maretia de odinioara a saloanelor regale.

Dezvoltarea complexului Bellaria din Iasi continua  si in anul 2008 cand se deschide un hotel de 4* si se face un rebranding general, schimbandu-se numele din "Complex Onyx" in "Bellaria".
MAI POTI CITI