Inimioarele Sante cu Xylitol, Omega 3 si proteine scad nivelul de glucoza in sange numai in Farmaciile Catena

Un cadou sanatos de Ziua Indragostitilor de la Farmaciile Catena, Inimioarele Sante cu Xylitol si Omega 3.

Un cadou deosebit pentru Valentine's Day, un cadou care diminueaza cresterea nivelului de glucoza in sange si este usor de inclus in orice dieta hipocalorica, dar si in regimul persoanelor cu diabet.

 In compozitia inimioarelor Sante care le gasiti la promoti in lantul de farmacii Catena se regasesc doar ingrediente naturale, cu efect pozitiv atat asupra sistemului cardiovascular, cat si asupra siluetei.

Compozitie Inimile Sante cu Xylitol:
fibre, Omega 3 si proteine: faina integrala de grau (peste 30%), ulei de rapita (peste 15%), xylitol, oua, germeni de grau, sare, praf de copt, scortisoara.

Numai ingrediente naturale, fara adausuri artificiale.
Inimioarele Sante cu fibre Omega 3 si ulei de rapita
Prospect indicatii Inimioare Sante cu Xylitol

1. Xylitol: acest indulcitor de origine vegetala este obtinut printr-un proces natural din coceanul de porumb si nu influenteaza nivelul de insulina din organism.

2. Faina integrala: Inimioarele Sante sunt preparate cu peste 30% faina integrala de grau.

Faina integrala aduce niste beneficii suplimentare prin comparatie cu faina alba si datorita continutului sau de vitamine.

Faina integrala contine numeroase vitamine, inclusiv folati, riboflavina si vitaminele B1, B3 si B5.

Consumul de faina integrala in alimente a fost dovedit ca protejeaza organismul impotriva riscului rezistentei la insulina, care ar putea conduce la obezitate viscerala, niveluri scazute de colesterol HDL (colesterol bun), nivel crescut de trigliceride si tensiune ridicata.

3. Ulei de rapita: Cei mai importanta proprietate a uleiului de rapita este continutul de acizii omega 3 si omega 6, care ajuta la scaderea colesterolului rau din sange, buna functionare a inimii si a creierului, la reducerea inflamatiilor, dar si la dezvoltarea normala a organismului. Acidul alfalinoleic din uleiul de rapita ajuta la reducerea hipertensiunii si la scaderea nivelului de colesterol din sange. In plus, uleiul de rapita este o sursa excelenta de vitamina E, un antioxidant cu efect de regenerare celulara ce te protejeaza de bolile de inima.

4. Scortisoara: mai multe studii medicale arata ca scortisoara ajuta persoanele care sufera de sindrom metabolic si sunt rezistente la insulina, una dintre cauzele excesului de kilograme in plus si a apetitului crescut. 1 gram de scortisoara pe zi contribuie la diminuarea nivelului de zahar, de colesterol si trigliceride din sange, conform unui studiu american realizat de Ministerul Agriculturii.

Pret Inimioare Sante 11,5 lei. Insa pana pe 31 martie Farmaciile Catena va ofera promotia 1 + 1 gratis.

Asadar, Inimioarele Sante cu Xylitol si Omega 3 un cadou ideal de 8 Martie si Ziua Indragostitilor.
MAI POTI CITI