Biografia Alice Goidea make up artista din Romania vedeta intre vedete de la OSCAR 2015

La 27 de ani se prefigureaza o biografie profesionala de succes pentru romanca ALICE GOIDEA.

Alice Goidea va avea ocazia sa le machieze pe vedetele nominalizate la Premiile Oscar 2015.

Make up artista Alice Goidea,  a fost aleasa de organizatori Premiilor Oscar 2015 sa se ocupe de machiajul vedetelor.

Iata ce declara talentata romanca: ”... am fost selectata sa particip în cadrul unui eveniment anterior decernarilor, unde starurile vin sa fie rasfatate, ca sa spun asa. Eu voi avea un model cu un machiaj realizat de mine, iar vedetele care vor dori se pot aseza pe scaun sa le machiez. În plus, le voi darui si câte un exemplar din cartea mea în engleza cu trucuri de machiaj, pe care o voi lansa chiar acolo”.

Alice Goidea a ajuns la Oscar, dupa ce a fost recomandata de colaboratoarea sa, Ioana Oancea.
biografie alice goidea make up artist oscar 2015

Ioana Oancea a participat in 2013 la premiile Emmy.

Alice Goidea se declara a fi un "alternative make-up artist". Pasiunea ei pentru artele vizuale au facut-o sa experimenteze diverse tehnici de machiaj.

Participarea la gala mondiala a starurilor cinematografiei mondiale va presupune un efort financiar din partea romancei.

Organizatorii Oscar 2015 nu-i vor suporta cheltuielile de deplasare sau de cazare.

La un prim calcul aproximativ, Alice Goidea va cheltui peste 5.000 de dolari pentru a putea sa isi demonstreze talentul la Premiile Oscar 2015.

Sa nu uitam ca prezenta lui Alice la Oscar este cu atat mai imbucuratoare, cu cat aventura ei in lumea make up-ului profesional a inceput in urma cu 3 ani.

Alice Goidea a fost atrasa mereu de culori. Initial ea a studiat farmacie, insa apoi s-a hotarat ca make up-ul este ceea ce isi doreste cu adevarat sa faca in viata.

Isi mai machia prietenele in timpul liber, fie ca era vorba despre o petrecere sau de un eveniment mai special.

Apoi a inceput sa studiez temeinic arta machiajului profesional si asa si-a dat seama ca aceasta este cee ce ii place sa faca si totodata este lucrul care ii aduce implinirea profesionala pe care o astepta.

Alice Goidea nu este singura persoana care va reprezenta Romania la Oscar 2015.
wiki alice goidea machiaj profesional pentru vedete
Mihai Alden este un alt roman talentat care va fi premiat la aceste premii ale Academiei Americane de Film.

In varsta de 30 de ani, Mihai Alden a contribuit la aceste productii cu efecte speciale de exceptie si va fi recompensat cu un Oscar pentru munca sa, într-o ceremonie ce va avea loc pe 7 februarie 2015.

Nascut în Timis, Mihai Alden s-a stabilit în Suedia, cu parintii, inca din clasa a III-a si a urmat studiile Universitatii din Linkoping.

Mihai Alden si alti doi colegi de-ai lui au creat un soft special, o biblioteca speciala pentru efecte vizuale, numita Open VDB.
MAI POTI CITI