Biografia Alexandru Dracea concurent la “Supermodels”, Kanal D, i-a amintit lui Botezatu de tineretea sa

Alexandru Dracea este unul dintre concurentii de la "Supermodel" by Catalin Botezau, emisiunea concurs care  va debuta pe 7 februarie 2015 la Kanal D.

De ce scriem despre Alexandru Dracea si nu despre oricare alt concurent sau concurenta "Supermodels"?

Ei bine biografia lui Alexandru Dracea are mici (dar importante) similitudini cu biografia lui Catalin Botezatu.

În ianuarie 2014, Alexandru Dracea a fost saltat de politisti dupa ce s-a aflat ca face parte dintr- o retea de trafic international de substante interzise.

Impreuna cu un prieten, Alexandru Dracea transporta pachete cu astfel de substante din Spania în Romania si le vindeau pe piata consumatorilor din Craiova.

Biografie-Alexandru-Dracea-Supermodels-Catalin_Botezatu

Pe parcursul anchetei, Alexandru Dracea a declarat ca nu a adus substante interzise in Romania decat de doua. Si se pare ca acesta a fost, motivul probabil pentru care a primit doar trei ani de închisoare cu suspendare.

Insa nu inainte ca Alexandru Dracea sa petreaca o luna si jumatate in arest preventiv, la Craiova, unde a impartit aceeasi celula cu alti 47 de infractori de drept comun.

Unde este legatura dintre biografia lui Alex Dracea si wiki-ul lui Botezatu?

Ei bine, pentru cine nu stie, Catalin Botezatu a fost trimis în judecata in anul 1996 pentru ca a obtinut un credit pentru firma Alcrev Impex SRL, de la Banca Bankcoop, de 350.000 de dolari, bani pe care nu i-a restituit si i-a folosit în alt scop.

Creatorul de moda Catalin Botezatu a fost arestat în 1996, la Cremona – Italia, si încarcerat într-o închisoare de maxima securitate.

Dupa ce a fost extradat, a petrecut trei luni de detentie în penitenciarul din Rahova. Aici a fost coleg de celula cu fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.

Catalin Botezatu a marturisit ca în penitenciar statea în camera cu un criminal în serie, care nu se sfia sa îi povesteasca fara scrupele crimele comise cu sange rece.

In decembrie 2002, Catalin Botezatu a fost achitat.
MAI POTI CITI