Wiki BETTY SALAM aka BETTY BLUE poze indecent de indraznete la varsta sa

La varsta de 14 ani, Betty Salam este perfecta pentru cariera de model pe care se pare ca o testeaza acum si nu îi iese rau deloc.

Betty Salam, a fost de curand protagonista unui pictorial teribil de indraznet, realizat pentru un celebru makeup artist.

Imbracata sumar, cu un top crosetat care ii acoperea doar aparent trupul de adolescenta, Betty Salam pare de nerecunoscut, iar fanii care au vazut pozele pe FaceBook pur si simplu au adorat-o. Dovada stand numeroasele comentarii admirative.

Chiar daca machiajul si atitudinea o fac pe Betty Salam sa para mai matura decat este.

"Orice tata isi lauda copilul. Betty e foarte OK, ma asculta si sunt bucuros pentru tot ce a facut pana acum. Nu imi place sa ii zic ca totul e perfect pentru ca ar putea sa nu mai aiba ambitie apoi. Abia acum incepe viata, trebuie sa munceasca mult. Iti doreste sa fie artista. E din ce in ce mai frumoasa. ....  fata mea e foarte modesta, nu cere nimic. E genul meu. ... Eu sunt cel mai implinit, foarte fericit si nepasator de oamenii care au rautati. Sunt si foarte indragostit", a marturisit tatal cantaretei, Florin Salam.

betty salam aka betty blue dezgolita de secrete blog vedete

Betty si-a propus sa fie premianta, iar cand va fi mare i-ar placea sa devina medic.

Pana atunci, insa, Betty cocheteaza cu muzica.

Pe numele ei de scena Betty Blue, fiica lui Salam se pare ca a dat lovitura.

In vara Betty Salam a lansat primul videoclip din cariera, la "Într-o secunda".

Fata manelistului si-a schimbat numele în "Betty Blue", iar Florin Salam a fost extrem de emotionat atunci când a ascultat piesa.

Este imaginea lui Betty Salam una indrazneata pentru o fata de 14 ani care isi doreste sa fie o artista de succes?
MAI POTI CITI