Biografia RALFLO Wehrlen un Cancan monden cu TINA care l-ar fi parasit pentru Stelian Ogica

Cancan in SpyNews cu Ralflo Wehrlen, exoticul artist din Franta care a facut furori în ultima perioada in Romania.  Ralflo Wehrlen ar fi în pragul depresiei din cauza ca s-a despartit de iubita sa, Tina (foto).

Cel putin asta sustin prietenii sai, care au observat o transformare socanta a cantaretului, dupa ce acesta a fost parasit de iubita lui.

Ralflo Wehrlen a sustinut initial ca nu este adevarat ca a fost parasit de iubita si a explicat ca el nu si-ar face rau din pricina unei femei.

Apoi Ralflo a recunoscut ca intre el si Tina - femeia pe care voia sa o duca la altar - exista niste probleme.
Biografia Ralflo Wehrlen Blog Vedete

Dar cine este Ral Flo Wehrlen: biografia sa muzicala si nu numai

RALFLO Wehrlen a ajuns in Romania prin prisma colaborarilor pe care le-a avut cu artisti din tara, precum: Keo, Vama, Catalin Josan dar si trupa Proconsul.

Cu Kamara de la Alb si Negru, RalFlo s-a cunoscut pe Facebook. Fiind amandoi cunoscuti in industria muzicala, au auzit unul de celalalt si asa a inceput totul.

Intamplator, RalFlo in doua saptamani venea in Romania asa ca artistul de la Alb si Negru i-a propus sa faca o piesa impreuna si, cine stie… poate sa devina chiar un mare hit. Si asa s-a si intamplat. Piesa "Mi-e sete de tine" fiind un hit in adevaratul sens al cuvantului.

Despre artistii din Romania RalFlo spune ca a ramas foarte impresionat de ceea ce fac ei si a reusit, de cand sta aici, sa invete foarte multe lucruri.

I-a placut si stilul dance pe care l-a intalnit aici, dar pe care il auzise si vazuse deja in Franta, prin Inna, Alexandra Stan sau trupa Akcent.

Revenind la biografia muzicala, Ralflo Wehrlen a descoperit scena de la varsta de 10 ani.

Wiki Ral Flo Wehrlen si Tina Vedete Blog

Urmand sfaturile mamei sale, Ralflo Wehrlen isi petrece urmatorii 8 ani exersand si invatand cele 3 instrumente la care stie sa cante: pianul, chitara… si vocea!

La varsta de 18 ani, Ralflo Wehrlen se considera pregatit pentru etapa urmatoare din cariera sa artistica si ia drumul Parisului.

Ralflo Wehrlen semneaza un contract cu Orlando, unul dintre cei mai mari manageri francezi. In 2002, producatorul Philippe Saisse (David Bowie, Chaka Khan, Al Jarreau, The Rolling Stones) ii asculta muzica si il invita pe Ralflo sa i se alature in New York.

Alaturi de Philippe Saisse, Ralflo invata cum sa isi "construiasca" piesele muzicale cat mai complet.

In anul 2007, Ralflo Wehrlen colaboreaza pentru prima data cu Yorgos Benardos, compozitor al celor mai de succes comedii muzicale pariziene (Regele Soare etc).

In 2009, Yorgos ii face cunostinta lui Ralflo Wehrlen cu Keo, din Romania.

Ralflo decide sa accepte noi proiecte. Astfel, incepe toamna anului 2010 prin a-si imprumuta vocea legendarei trupe Vama, intr-un cantec surpriza pentru care Tudor Chirila i-a cerut colaborarea.

Iar de aici inainte urmeaza noi si noi colaborari muzicale.

Mai mult chiar, Ralflo Wehrlen spune ca in curand va face o colaborare cu fratele sau, Dioxy, care este un foarte bun cantaret de hip-hop in Franta.

Ralflo Wehrlen a fost o persoana foarte optimista si sincera, si aceste doua calitati l-au ajutat foarte mult in viata de zi cu zi pentru ca succesul nu il va schimba niciodata.

Asa ca recentul cancan monden cu TINA, cu despartirea, cu "cearta" si "depresia" suna un pic tare ciudat.
Wiki Tina iubita Ralflo Wehrlen

Tina, femeia care l-a parasit pe artistul Ralflo Wehrlen din cauza faptului ca acesta era foarte posesiv si o ameninta cu sinuciderea - potrivit unor surse din anturajul celor doi - si-a gasit linistea alaturi de "loteristul" Stelian Ogica.

Ogica si Tina ar fi fost vazuti împreuna, în una din serile trecute, într-un restaurant frecventat de manelisti.
MAI POTI CITI