MESAJE SF NICOLAE ONOMASTICA: URARI DE SF NICOLAE, MESAJE LA MULTI ANI DE ONOMASTICA

SMS SFANTUL NICOLAE, URARI MOS NICOLAE, MESAJE MOS NICOLAE. 

De Sfantul Nicolae pentru toti cei care poarta numele de Nicolae sau derivate ale acestuia: Nicolaie, Nicole, Nico, Nicoleta, Nic, Niki, Nicu, Niculita, Nicoara, Niculai, Niculae, Nae, Nicusor, Neculce, Nicos, Nicolina VedeteBlog va ureaza ca Mos Nicolae sa va indeplineasca toate dorintele si sa nu va aduca nuieluse in ghetute!

De MOS NICOLAE, daca nu aveti ocazia sa umpleti cu cadouri ghetutele tuturor celor dragi, le puteti trimite MESAJE sau FELICITARI de MOS NICOLAE. Iata mai jos exemple de MESAJE sau FELICITARI de MOS NICOLAE

Cele mai inspirate MESAJE Onomastice de MOS NICOLAE

1. Cu ocazia Sfantului Nicolae iti doresc multa sanatate, fericire si nu in ultimul rand multa bucurie in viata! Sa fii iubita si sa ai parte numai de lucruri frumoase!

2. Sper ca sarbatoarea Sfîntului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, împliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!
urari onomastice sf nicolae stari de facebook de la multi ani

3. De Sfantul Nicolae, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special.

4. De Sfantul Nicolae sa ne amintim sa fim mai buni si mai darnici! La multi ani!

5. Lustruieste-ti ghetele si dupa... mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura... Mos Nicolae va veni si îti va pune în ghetute doar zâmbete si voie buna... sa le împarti apoi în stînga si în dreapta:) Si eu o sa vreau un zîmbet! Sa-mi pastrezi unul!

6. De Sfantul Nicolae va doresc sa aveti parte de cizmulete pline de cadouri si lipici la fericire.

7. Ho,ho,ho - ati fost cuminti dragii mosului? Ati curatat cizmulitele frumos, le-ati parfumat (ca sa nu lesine mosul) si le-ati pus la usa? Ia sa spuneti acum - cine a fost cuminte si a primit cadouri si cine nu?

8. Azi, de Mos Nicolae imi doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iti doresc ca aceasta perioada sa iti aduca multa zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina in suflet si multa fericire!

9. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sfantul Nicolae!

10. Toate florile din lume pentru tine! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

11. Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseara la tine în casuta, sa-ti las un dar simbolic acolo în ghetuta, dar te-am vazut dormind si atunci ti-am lasat un pupic dulce pe obraz.

12. Incepand cu 6 decembrie, in perioada sarbatorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac gesturi minunate fata de toti cei dragi. Fie ca aceasta perioada sa iti aduca si tie multe zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei.

13. Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!

14. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La Multi Ani!

15. Astazi, fiind o zi frumoasa Si stiind ca-i ziua ta, In parfumul diminetii tin a te felicita. La Multi Ani de Sfantul Nicolae!

Acesta a fost scurta selectie de urari onomastice de Sf Nicolae, mesaje de trimis prin SMS sau de postat pe Facebook.

Si in incheiere aflati ca in traditia occidentala, Sfantul Nicolae (Saint Nicholas) s-a transformat in Mos Craciun (Santa Claus). Numele de Santa Claus provine din termenul olandez Sinterkloos - Sfantul Nicolae.
MAI POTI CITI