BIOGRAFIA MARIO FRESH: "copilul" lui Alex Velea cucereste lumea cu ALO ALO alaturi de Jasmine Saraj

In varsta de 15 ani MARIO FRESH se anunta a fi baiatul minune a muzicii romanesti. Iata dasadar, o scurta biografie muzicala a unei tinere vedete in devenire.

De curand Mario Fresh a lansat alaturi de alta prezenta interesanta artista, Jasmine Saraj, piesa ALO ALO. Piesa are in acest moment peste 300 de mii de vizualizari pe YouTube.

Insa succesul "cel mare" a lui Mario Fresh este piesa  „Am ramas cu gandul la tine". Cu peste 4 milioane de viziualizari, piesa a reprezentat confirmarea pariului pus de Smiley si Alex Velea.

"Copilul" de suflet a lui Velea, Mario Fresh confirma prin ultimele sale prestatii artistice isi va respecta promisiunea pe care i-a facut-o lui Smiley ca "il va da gata".
biografie mario fresh vedeta in varsta de 15 ani

Numele adevarat a lui Mario Fresh sau Fresh Kid este Mario Galatanu.

Cand avea 11 ani, Mario Galatanu a primit  o recunoastere a talentului muzical, in Belarus, la Festivalul Slavianski Bazaar, de unde s-a intors cu un premiu de 5.000 de dolari.

Mario Fresh a obtinut premiul intai la Festivalul Cerbul de Aur junior si la Festivalul Mamaia Copiilor, iar in 2011 a ajuns pana in semifinalele emisiunii "Romanii au talent".

Mario Fresh provine dintr-o familie care a inteles ca muzica e calea pe care trebuie sa mearga atat el, cat si sora lui, Raluca.

Mario si Raluca au facut cursuri si au inceput sa participe la festivalurile pentru copii din Romania, unde au castigat premii peste premii.

Sub numele de Blue Angels, Mario si Raluca au participat la Mamaia Copiilor, unde au luat un unul dintre premii.

Alex Velea l-a "adoptat" pe pusti, care locuieste acum cu el si cu Antonia.

"Antonia face cele mai bune paste, iar Alex imi pregateste dimineata o omleta grozava", a spus Mario intr-un interviu.
wiki mario fresh galatanu copilul lui alex velea

Intrebat intr-un interviu despre cum s-a schimbat viata sa dupa lansarea piesei„Am ramas cu gandul la tine, Mario Frsh a raspuns sincer: "... Nu s-a schimbat în nici un fel. Sunt acelasi baiat normal, care merge la scoala si încearca sa ia note cât mai mari, iese cu prietenii si face sport."

Acesta a fost wiki-ul artistic Mario Fresh. Biografia unui tanar artist roman, comparat de unii cu Justin Bieber, dar care insa doreste sa isi gaseasca propriul drum muzical.Comentarii