Biografia lui Robert Pongracz: vicepresedintele LPF care se iubeste cu Corina Caragea

Scurt wiki Robert Pongracz, un personaj important al fotbalului romanesc, mai putin cunoscut si mediatizat, dar care daca se va casatori cu iubita sa, prezentatoarea TV Corina Caragea, va deveni cu siguranta subiect de stiri mondene.

Iubitul Corinei Caragea si actualul vicepresedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Robert Pongracz, s-a nascut in data de 1 iulie 1981 in Germania.

Familia Pongracz are origini evreiesti si a parasit Romania de mai multa vreme, pentru a se realiza pe alte meleaguri decat cele transilvanene, de unde e de obirsie.
Biografia Robert Pongracz Blog Vedete

Tatal lui Robert Pongracz are un cabinet medical la Frankfurt, în Germania, iar sora sa a facut studii muzicale la Londra, lucreaza la un post de radio din Germania si a colaborat la o piesa muzicala cu compozitorul Marius Moga!

Iata cateva aspecte mai importante din CV-ul lui Robert Pongracz

Robert Pongracz Experienta:
  1. iulie 2009 - prezent Colaborator UEFA
  2. iulie 2013 - decembrie 2013 - Seful biroului executiv al presedintelui Ligii Spaniole de Fotbal
  3. iulie 2007 - decembrie 2013 responsabil cu relatiile internationale la Liga Spaniola de Fotbal
Studii Robert Pongracz:
  1. 2012-2014 (în curs) Master în sport european si în conducerea institutiilor sportive la Sciences Po Paris (Franta)
  2. 2007-2008 Master în Drept Sportiv la ISDE (Spania)
  3. 2003-2005 Licentiat în Administrarea afacerilor la Schiller International University (SUA)
Pe langa germana nativa, Robert Pongracz vorbeste fluent engleza, spaniola, româna, si are cunostinte de baza din limbile franceza si italiana.

Biografia porfesionala   Robert Pongracz este cu adevarat impresionanta în comparatie cu al predecesorilor.

Dupa cum am spus, Robert Pongracz si facut masterul in drept Sportiv la celebrul ISDE, care este cel mai important centru de formare a avocatilor pe diferite teme de activitate, un loc unde se ajunge foarte greu, fiind admisi numai studenti cu capacitati exceptionale.

Masteratul lui Robert Pongracz a fost axat pe subiectul modului în care trebuie conduse anumite organisme din domeniul sportului.

Robert Pongracz a lucrat exact pe acest profil la Liga Profesionista din Spania, unde timp de sase ani a fost seful biroului de afaceri externe al Ligii, iar în ultimele sase luni din 2013 a urcat în functia de sef al Biroului Executiv al presedintelui Ligii Profesioniste din Spania.

Terminand cu biografia profesionala sa spunem si cateva cuvinte despre biografia personala a lui Robert Pongracz.

Dupa despartirea din 2014 de Bogdan Ruse, Corina Caragea a început sa vorbeasca cu Robert Pongracz, la acea vreme seful departamentului international al Ligii Spaniole de Fotbal.

Într-un final, relatia de prietenie dintre Corina Caragea si  Robert Pongracz s-a transformat într-una de dragoste.
wiki corina caragea si iubitul Robert Pongracz

Mai mult chiar, se spune ca  Robert Pongracz, pentru a fi cat mai aproape de Corina Caragea, a acceptat imediat propunerea lui Gino Iorgulescu de a ocupa o functie de conducere în cadrul LPF.

Robert si Corina nu s-au ferit niciodata sa apara impreuna in public, semn ca relatia este cat se poate de serioasa.

Iar conform celor de la Revista CIAO, Robert Pongracz este decis sa o ceara de sotie pe prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV, fiind ferm convins ca frumoasa bruneta este femeia vietii lui.

Robert este hotarat sa se însoare cu Corina Caragea, o iubeste foarte mult. E foarte posibil ca în viitorul apropiat sa asistam la o nunta fastuoasa. O iubeste enorm si o considera femeia vietii lui”, au declarat surse din apropierea celor doi pentru Revista Ciao.