Rezumat episoade Culorile iubirii - din 8 septembrie pe ACASA TV telenovela noua cu Ariadne Diaz si Michelle Renaud

Din 8 septembrie aveti episoade noi din telenovela CULORILE IUBIRII, zilnic de la ora 20:30.

Pentru fani iata pe scurt rezumatul serialului Culorile Iubirii, o poveste de dragoste cu actori si actrite celebre care se desfasoara pe parcursul a 121 de episoade.

Culoarea pasiunii este o povestea lui José Cuauhtémoc Blanco si María del Carmen Peña, care are loc in Puebla si relateaza viata a trei surori.

Actiunea telenovelei Culorile Iubirii se desfasoara in orasul Puebla, un oras al ingerilor si al demonilor care intra in viata prestigioasei familii Murillo.

Familie din care fac parte Adriana (Ariadne Diaz), Magdalena (Ana Isabel Torre) si Rebecca (Michelle Renaud), 3 surori orfane atat de mama, cat si de tata.

Frumoasa Adriana este casatorita cu Alonso Gaxiola (Horacio Pancheri), proprietarul bogat al unei fabrici de Talavera, iar cele doua surori ale Adrianei traiesc cu ei.
culorile iubirii episodul 121 ultimul episod

Cei doi au o casatorie solida, in care totul pare minunat, insa nu-si dau seama ca Rebecca este o femeie capricioasa, dar suficient de inteligenta pentru a parea in fata tuturor un inger. Doar Magdalena stie ce gandeste Rebecca si ii suspecteaza intentiile de rautate.

Rebecca a fost intotdeauna indragostita in secret de Alonso, motiv pentru care o invidiaza pe Adriana. Acest sentiment de iubire se transforma treptat in ura, mai ales in momentul in care afla ca  sora ei urmeaza sa devina mama. Intre timp, Magdalena traieste o tragedie,  logodnicul ei dispare in ziua nuntii lor. Nu poate face fata situatiei si Magdalena hotaraste sa se refugieze intr-o manastire.

Dupa aâteva zile de la plecarea Magdalenei din capitala, Alonso calatoreste in strainatate pentru a incheia o afacere si pentru a exporta produsele lor. in aceasta perioada, soarta lui Alonso si a Adrianei se schimba pentru totdeauna; ea are un accident si reuseste sa fie salvat doar copilul. Dupa tragedie, Alonso isi indreapta toata atentia catre fiica sa Lucia, fiind singura lui consolare, iar Rebecca incepe sa profite de situatie.


Trailer complet episoade Culorile Iubirii Acasa TV

Povestea de dragoste avanseaza 24 de ani, atunci cand Alonso si Rebecca sunt casatoriti. Rebecca este acum  o mama adevarata pentru Lucia (Esmeralda Pimentel) si cea mai buna sotie din lume, devenind o adevarata doamna. Cuplul va avea inca o fiica, pe Nora (Ximena Romo). Ea este capricioasa, frivola si manipulatoare, la fel ca mama sa.

Rebecca este plina de frustrari, stiind ca nu va avea niciodata dragostea deplina a lui Alonso, motiv pentru care incepe sa aiba relatii extraconjugale. Dupa ce isi umileste amantul, acesta se sinucide, iar ea isi reia viata ca si cum nimic nu s-ar fi intâmplat, fara sa ii peste ca familia lui si in principal, fratele sau, Marcelo (Erick Elías) vor sa afle toate dedesubturile acestei povesti.

Marcelo se muta in Puebla si nu ii ia mult timp sa descopere ca in sânul familiei Gaxiola se afla vinovatul pentru moartea fratelui sau. in dorinta lui de razbunare, se aliaza cu ei si fara sa isi dea seama se indragosteste de Lucia care il respinge la inceput. incet ea incepe sa il accepte in viata sa.

Intrigile, neintelegerile si problemele continua, iar trecutul pare sa revina.

Tragediile se tin lant in aceasta familie, iar zona oculta va iesi la lumina, pe parcursul episoadelor din CULORILE IUBIRII.