Treceți la conținutul principal

Poze cu noua Sotie a lui Robert Turcescu, jurnalistul care s-a casatorit azi in secret la Primaria Sectorului 1 Bucuresti

Dupa scandalul cu ofiterul acoperit, Robert Turcescu s-a casatorit astazi in secret.

Cine este sotia lui Robert Turcescu, nu stim. Numele noii sotiii a lui Turcescu insa va fi cu siguranta cunoscut cat mai curand, pentru ca niciun secret nu poate rezista foarte mult timp.

Asadar stirea zilei este ca jurnalistul s-a casatorit cu o femeie cu care are o relatie de mai bine de un an.

doi si-au unit destinele la Primaria Sectorului 1, iar Robert Turcescu a declarat la iesire ca îsi doreste înca un copil.

"Ca orice om care iubeste si este iubit, imi doresc un copil, dar mai multe nu va spun pentru ca intotdeauna am fost discret in ceea ce priveste viata mea de familie", a declarat ziaristul Robert Turcescu pentru revista WOWbiz (www.wowbiz.ro/exclusiv-bomba-in-showbiz-robert-turcescu-s-a-casatori_122936.html)

poze cu sotia lui robert turcescu in wowbiz
Sotia lui Robert Turcescu: o biografie "secreta" o nunta "secreta"
Robert Turcescu a fost si casatorit cu Corina Ilie, impreuna cu care are o fetita.

Apoi dupa divortul de Corina Ilie, Turcescu s-a iubit 10 ani cu artista Oana Sârbu, însa la începutul lui 2014  cei doi au decis sa puna punct relatiei.

Acum fostul realizator tv a marturisit ca iubeste si ca isi doreste un copil, iar cand a fost intrebat daca s-a casatorit, a raspuns cu un zambet care lasa putin spatiu de interpretare.

Robert Turcescu este un familist convins si incearca sa petreaca cat mai mult timp in compania fiicei sale Iona, acum in varsta de 14 ani. Desori jurnalistul a fost surprins cand o insoteste chiar si la cumparaturi, in mall, deoarece ii face placere sa-si petreaca momentele libere alaturi de ea.