REZUMAT O POVESTE DE DRAGOSTE - Episoade noi cu Nejat (Ozcan Deniz) si Zulal (Vildan Atasever)

Scurt rezumat al episoadelor serialului turcesc "O poveste de dragoste", serialul de la Kanal D care va tine cu sufletul al gura pana la ultimul episod.

Stiind ca sunt veri, Nejat si Zulal s-au indepartat unul de altul, de frica sa nu aiba de suferit cei dragi lor.

Le-a fost sortit sa fie impreuna pentru o singura noapte, iar cand buzele lor s-au atins, au simtit ca plutesc.

Sarutul lor i-a condamnat pe cei doi tineri la despartire.

Nejat  (Ozcan Deniz) este hotarat sa ingroape adanc in sufletul lui aceasta iubire imposibila si merge mai departe, lasand-o in urma pe Zulal. Paraseste locul copilariei si pleaca in Anglia unde isi continua studiile. Cu toate acestea, memoria acelui sarut adanceste mai mult suferinta, cu fiecare an ce trece.
rezumat episoade o poveste de dragoste cu  Ozcan Deniz

Nejat si-a pierdut mama cand era foarte mic. La insistentele mamei vitrege, tatal l-a alungat de acasa trimitand-ul sa locuiasca cu matusa Feride, sora mamei.

Din clipa cand s-a indragostit de Zulal  (Vildan Atasever), verisoara lui, viata i s-a schimbat. Stia ca iubirea dintre ei nu este posibila si, ca sa nu faca sufere nimeni, a hotarat sa plece la Londra, unde si-a continuat studiile. Dupa ani buni, el se intoarce in Istanbul pentru ca tatal sau este pe patul de moarte

Peste ani, Zulal este nevoita sa ii scrie o scrisoare lui Nejat, explicandu-i ca tatal lui este pe cale sa moara.

Nejat se intoarce in Istanbul cu gandul de a-si revedea tatal si a-si lua ramas bun de la el, dar poarta adanc in suflet dorinta de a o revedea pe Zulal.

Fahrettin, tatal lui Nejat, un om de afaceri instarit, s-a recasatorit cu Belkis, dupa moartea primei sotii, iar Nejat a fost crescut de sora mamei sale, Feride. Actuala sotie, Belkis are un singur scop: sa ii ramana ei toata averea sotului.

Fahrettin sufera enorm pentru ca a fost „fortat” de Belkis sa il alunge pe Nejat din casa imediat dupa moartea mamei lui, iar acum isi doreste ca fiul sau sa il ierte.

Matusa Feride, cea care l-a crescut pe Nejat ca pe copilul ei, este fericita peste masura intoarcerea acestuia in casa parinteasca.

Matusa Feride afla ca atunci Nejat a plecat de acasa, din Istanbul,  era indragostit nebuneste de Zulal si ii dezvaluie acestuia in mare secret ca Zulal este fiica ei adoptiva.

Nejat este prins intr-o situatie cumplita, el fiind nevoit sa pastreze secretul pe care il ascundea Feride atatia ani, din respect pentru ea, femeia care l-a crescut si iubirea pentru fiica adoptiva a acesteia.


Fragment Episodul 1 O POVESTE DE DRAGOSTE Kanal D

Actori care fac parte din distributia serialul "O poveste de dragoste" sunt: Nejat (Ozcan Deniz), Zulal (Vildan Atasever), Evsed (Ayca Bingol), Feride (Hulya Darcan), Namik (Kenan Ece), Belkis (Hatice Aslan),
MAI POTI CITI