PROGRAM pe zile Callatis Fest 2014 Portul turistic Mangalia 21 - 24 august

Festivalul Callatis Fest 2014 se desfasoara, pana pe 24 august, în Portul turistic Mangalia.

Spectacolele  Callatis Fest au loc pe “scena-scoica”, o scena care poarta acest nume din cauza formei de scoica si pentru ca este prima scena din lume situata pe apa.

Aceasta scena este un slep care este andocat în portul turistic din Mangalia, având capacitatea de a sustine peste 200 de persoane. În jurul scenei  Callatis Fest sunt bancile unde stau spectatorii, organizate sub forma de amfiteatru.

Pe scena plutitoare din Portul turistic, Callatis Fest 2014 propune patru seri de festival – Callatis Stars, Dor de Callatis, Gala premiilor de excelenta Callatis si Top Romanian Brands.

Callatis Fest 2014 este prezentat de actrita Ioana Picos, binecunoscuta moderatoare tv Iuliana Marciuc, realizatorul Georgio dell Noce, Aura Poterasu si Radu Neamt, Razvan Oprea si Dan Mircea Cipariu.

program festival callatis 2014 mangalia
Program pe Zile Festivalul Callatis Mangalia, Portul turistic
Program  Callatis Fest Vineri, 22 august: începand cu ora 20.30, a doua seara a festivalului dedicata muzicii populare si intitulata Dor de Callatis aduce publicului iubitor de folclor opt ansambluri si 16 solisti tineri si consacrati din toate regiunile folclorice ale României. O prezenta aparte a regiunii Banat va fi Anca Pantaru si „Barzava”, ansamblul de dansuri al municipiului Resita.

Program  Callatis Fest Sambata, 23 august: de la ora 20.30, Gala premiilor de excelenta Callatis prilejuieste recunoasterea valorilor din diferite domenii ale vietii cultural–artistice precum Horia Garbea, Ioan Cristescu, Dinu Grigorescu, Tatiana Odobescu, Gicu Todor, Nicu Covaci, dar si reîntâlnirea cu Nico si Schobby cu noul lor single “Clipe”, cu Paula Seling, cu Anca Sigartau si cu numerele de magie ale lui Bogdan Muntean. Cea de-a treia seara a festivalului se va incheia în forta cu microrecitalul PACT by Leo Iorga & Adi Ordean si recitalul trupei Phoenix.

Program  Callatis Fest duminica 24 august: de la ora 20.30, vor încanta publicul interpretii Vlad Mirita în duet cu Ioana Picos,Mihai Traistariu, Sonny Flame, trupa Iris si Nicolae Voiculet Orchestra cu invitatii sai speciali Anca Sigartau, Silvia Chifiriuc, Cornelia Catanga si Aurel Padureanu, care vor încheia editia din 2014 a festivalului Callatis pe ritmurile muzicii iubite de toti turistii de la malul marii.