Gheorghe Turda internat de URGENTA dupa ce a fost victima unui sindrom de suprasolicitare si nu a unui atac cerebral

Maestrul Gheorghe Turda a suferit un presupus atac cerebral chiar in timp ce canta pe scena la un festival de muzica populara, in fata unui public numeros. 

Acesta se afla la teatrul din Pitesti, la repetitii pentru un concert.

Cantaretul a fost dus de urgenta la spital intr-o stare stabila.

Gheorghe Turda a vorbit chiar cu jurnalistii si i-a asigurat ca se simte bine si nu s-a speriat de incident.

Cu toate astea el a avut nevoie de ajutor medical si supraveghere.

Gherghe Turda traieste o frumoasa poveste de dragoste cu cântareata Lucia Lazar, mama prezentatoarei TV, Alina Puscas.

Turda si Lucia Lazar doi se iubesc de peste 30 de ani si planuiau chiar sa se casatoreasca.

gheorghe-turda-lucia-lazar-wiki-romantic

"A fost adus constient. Momentan nu exista niciun semn neurologic care sa arate un atac cerebral. Este un sindrom de suprasolicitare. A avut o tendinta de pierdere de echilibru, dar este generata de oboseala extrema pe care si dânsul o recunoaste. Am propus sa amâne spectacolul. Îi vom face un examen tomografic. Este usor îngrijorat pentru ca ar vrea sa se întoarca pe scena, dar acest lucru este imposibil", a declarat medicul Gheorghe Fratoaica, cel care se ocupa de îngrijirea lui Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda s-a nascut pe data de 6 martie 1948, in Sapanta, in inima Maramuresului.

Printr-un decret prezidential din 1 decembrie 2008, Gheorghe Turda a fost inaintat in gradul de general de brigada in rezerva (cu 1 stea).

Lucia Lazar si Gheorghe Turda sunt din nou impreuna dupa foarte multi ani, insa pentru cei care asteptau nunta lui mama Alinei Puscas e bine sa stiti ca aceasta nu va avea loc "din cauze de varsta".

O poveste de dragoste care iti face pielea de gaina! Asa s-ar traduce scurta relatare a unor amintiri dezvaluite de cantaretul Gheorghe Turda despre o iubire imposibila traita in urma cu 30 de ani.