Constantina si Oana: una va castiga gala finala MIREASA PENTRU FIUL MEU 3

CONSTANTINA si OANA sunt favoritele publicului la castigarea editiei de anul acesta MIREASA PENTRU FIUL MEU.

Constantina si Oana au cele mai mari sanse in finala concursului "Mireasa pentru fiul meu 3".

In cazul in care Constantina se va casatori cu Raymond si va fi desemnata si mireasa saptamanii, cei doi vor câstiga marele premiu.

Daca Constantina nu se va casatori cu Raymond, sau daca cealalta concurenta, Oana, va fi desemnata mireasa saptamanii, premiul concursului Mireasa pentru fiul meu 2014 se va imparti între finalisti.

Maine, fanii si fanele celui mai îndragit reality show matrimonial din România, „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1 sunt invitati sa nu isi faca program, pentru ca vor avea parte de o zi cu totul si cu totul speciala, atat pentru concurenti cat si pentru ei.

wiki constantina mireasa pentru fiul meu 3
Constantina si Raymond castigatori Mireasa pentru fiul meu 3???
In marea finala "Mireasa pentru fiul meu", difuzata mâine la Antena 1, telespectatorii vor avea ultimul cuvânt de spus în desemnarea câstigatorilor.

Cine sunt finalistii, cine sunt marii castigatori ai concursului "Mireasa pentru fiul meu 3" , dar si marii invinsi ai show-ului, ramane de vazut maine seara, începand cu ora 20:30, în cadrul marii finale, o editie încarcata de emotii, adrenalina, suspans, dar si multe surprize.

Artistii Anda Adam, Maria Buza si Alex Mataev îi vor încanta pe finalisti "Mireasa pentru fiul meu", dar si pe telespectatori cu recitaluri de exceptie în cadrul marii finale de la Antena 1.

Nu uitati asadar, sambata 30 august 2014 va asteapta 3 editii speciale ale emisiunii "Mireasa pentru fiul meu 3". Editii speciale vor fi difuzate pe parcursul întregii zile de sambata, de la ora 14:00, de la ora 17:00, dar si de la ora 20:30, cand va fi difuzata gala finala a acestui sezon din "Mireasa pentru fiul meu".