Biografia ECE USLU iubita lui OZCAN DENIZ,EBRU SAMVERDI in KARAKUL, BLACK ROSE

Incepem biografia ECE USLU prin a va spune ca frumoasa si talentata actrita s-a nascut la 9 septembrie 1974 in IZMIR, TURCIA. Din copilarie ECE s-a dovedit a fi o copila frumoasa si de aceea a si castigat un concurs de frumusete destinat copiilor,concurs organizat de ziarul HURRIYEL KELBEK.

Dupa scoala primara si liceu ECE da admiterea la SCOALA DE TEATRU si BALET din cadrul  TEATRULUI NATIONAL din IZMIR. A lucrat timp de un an de zile la  TEATRUL TERAN. Timp de alti cinci ani ECE se imparte intre modelling si actorie.

In 1988 se muta cu mama sa la ISTANBUL pentru studiile universitare.

A colaborat cu OZCAN NAMOL, BURCU KARA, SINAN SUMMER, EKIN TUNAN,YILDIZ KENTER, ERKAN CAN.

Ece_Uslu_Biografie_Karagul_Pro TV

In curand ECE va aniversa implinirea a 40 de ani. Asta nu inseamna nimic daca va ganditi ca pe ECE o sa o apuce un pic deprimarea la gandul ca "imbatraneste". Este mai fericita ca oricand. Ii merge foarte bine pe plan profesional.

Pe plan sentimental nu are de ce se plange. Este iubita fermecatorului OZCAN DENIZ. ECE USLU a ajuns la apogeul profesional. Fiecare film si serial in care a jucat a dus-o pe drumul desavarsirii profesionale.

Frumusetea si talentul ei  ii fac pe paparazzi sa o urmareasca pas cu pas. Viata ei sentimentala suscita interesul jurnalistilor si a publicului. Fie ca merge la vreun eveniment caritabil sau sa petreaca o seara intr-un club jurnalistii nu o scapa din vedere.

Bunaoara in aceasta vara ECE si-a petrecut vacanta cu mama sa NAZ USLU. Jurnalistii au tinut sa scrie despre acest lucru de parca ar fi ceva neobisnuit sa iti petreci vacanta cu parintii .

Unii carcotasi au tinut sa faca cateva poze in care trupul actritei sa fie "SCANAT" centimentru cu centimentru. De ce?

Ca sa arate ei cum trupul actritei a fost atins de celulita. Dar lui ECE  nici ca ii pasa. Isi vede nestingherita de programul ei ca si cand jurnalistii nu ar exista.

Actrita adora plimbarile si este o impatimita a sportului.

Ece_Uslu_filme_bibliografie

Face cu regularitate jogging, inot, tenis ,echitatie. Acorda o atentie sporita alimentatiei. In acest sens putem spune ca blonda ECE este un fel de a noastra OLIVIA STEER MOISESCU.

Nu consuma carne iar legumele si fructele si le procura de la ferma unei verisoare.

Are un ascutit simt artistic si dupa terminarea filmarilor la KARAGUL dupa primul sezon a avut bucuria sa se mute intr-un frumos si spatios apartament pe care l-a amenajat dupa propriul gust.

Culori calde, canapele comode , flori multe, tablouri .

Actrita este o "devoratoare " de filme. Organizeaza mese tematice pentru prietenii sai apoi urmaresc filme impreuna.

Mama sa locuieste in acelasi complex intr-un apartament asa ca ECE este tare incantata.

ECE este femeia care a stiut mereu sa se reinventeze.

Actrita este de parere ca asta face parte din  meserie. Trebuie sa acorzi mereu atentie imaginii.

ECE este o femeie frumoasa atragatoare doar nu degeaba este iubita lui OZCAN DENIZ barbatul seducator cu atatea cuceriri.

ECE si OZACAN DENIZ joaca impreuna in serialul KARAGUL unde chiar au primit partiturile unui cuplu sot-sotie.

Este imposibil sa nu detectezi din priviri, gesturi si atitudine chimia dintre ei. Cand au aflat de faptul ca sunt iubiti jurnalistii i-au urmarit si ECE si OZCAN au inchiriat o casa pentru a sta departe de privirile indiscrete.

EBRU SAMVERDI este personajul care i-a oferit actritei sansa de a construi cu maiestrie un rol care a fost pe placul milioanelor de spectatori.

Ece_Uslu_Wiki_poze_rare

Combinatia dintre talent si frumusete este fin dozata. ECE USLU este femeia care stie sa aiba grija de sanatatea sa. De aceea este invitata  sa isi spuna parerea pentru ca in acest mod sa poata da un exemplu tinerelor femei.

ECE USLU a militat ca femeile sa aiba grija de corpul si mintea lor. Sa fie atente la miscare, alimentatie si sa nu neglijeze controalele la medic. ECE USLU  a fost remarcata de public in serialul "INAINTE DE SFARSIT".

Inca de la lansare ECE USLU a urcat treapta cu treapta pentru a ajunge la profesionalismul de acum. Iata cum apare filmografia actritei ECE USLU.

2013-KARAGUL,BLACK ROSE, TRANDAFIRUL NEGRU- serial

2008-SON DERS

2007- ELVEDRA DERKEN-serial-INAINTE DE SFARSIT-
Ece-Uslu-instegram-poze

2006- SIRKA KOSK-mini serie

2004-AYAN

2004- ASKIMIZDU OLUM VAR-serial

2002- BABA ABI DE-miniserie

2002-ZERDA

2001- BENIML EVLENIR- miniserie

2000-GULE GULE

1996-KARA MELEK

1995-SAHTE DUNYALAR

1994-YALANCI

1993-SEVGILI ORTPK

1992-SARI TEBESSUM

1991-AH, GARDASIUM

ECE USLU este frumoasa si talentata. Se concentreaza  pe cariera sa.

Dar nu uita sa isi traiasaca viata. Le-a declarat jurnalistilor ca este un om care in timpul liber poate decide daca sa imbrace sau nu haine  elegante.

ece-uslu-ozcan-deniz_wiki_facebook

Publicul din Romania se va indragosti de frumoasa ECE USLU.

Si inca o data este un privilegiu sa o vedem jucand cu iubitul sau barbatul adorat de fane nimeni altul decat OZCAN DENIZ.

Cine stie cum se descurca EBRU SAMVERDI in KARAGUL asta vom afla daca ne vom uita la serial.

Un rol al unei femei care trece de la agonie la exatz asta este EBRU SAMVERDI.

EBRU care isi vede viata distrusa va fi nevoita sa o ia de la zero.

Actrita ECE USLU este inca o frumoasa si talentata care va cuceri inima romanilor.