Aurelia Nicolae are in CV faptul ca face parte din Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati

Biografia profesionala a Aureliei Nicolae a inceput sa fie cautata datorita faptului ca femeia este angajatul DNA care a intocmit in cazul ICA (unde este incuplat printre altii si Dan Voiculescu) un raport de constatare tehnico — stiintifica pe baza caruia s-au stabilit prejudiciile.

In mass media s-a contestat faptul ca specialistul DNA, Aurelia Nicolae ar fi expert, si de aceea DNA a venit cu un comunicat care s-a lamureasca lucrurile legate de CV-ul Aureliei Nicolae.

In comunicatul oficial al DNA se arata ca din anul 2001 specialistul Aurelia Nicolae face parte din Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati.

Aurelia Nicolae este licentiata în studii juridice si economice si de asemenea este evaluator de întreprinderi din anul 1996.
biografie aurelia nicolae specialist dna dosarul ica

In anul 2011, specialistul DNA Aurelia Niculae a absolvit cursurile de perfectionare "Achizitii Publice — Derulare Programe.

In anul 2008, a absolvit cursurile de perfectionare Achizitii Publice — Modul 2.

Procurorii DNA mai arata ca, în dosarul ICA, în faza de urmarire penala, Aurelia Nicolae a întocmit un raport de constatare tehnico — stiintifica pe baza datelor din expertiza tehnica întocmita de un expert evaluator de bunuri imobile, acreditat ANEVAR.

Iar întocmirea aceste documente de expertiza tehnica întocmite de expertul ANEVAR a durat aproximativ 6-7 luni de zile.

Asadar din comnicatul DNA aflam ca Aurelia Niculae are in CV trecut faptul ca este membru al Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati si ca a intocmit un raport de constatare pe baza datelor unui expert ANEVAR.

Rezolva aceasta informatie dezbaterea iscata pe la unile televiziuni, privind calitatea de specialist sau expert DNA a Aureliei Nicolae, care a ajuns sa devina o "vedeta" peste noapte.

biografie aurelia nicolae, Camelia Bogdan Dan Voiculescu, cv specialist dna dosarul ica, cv vasile selaru procuror
MAI POTI CITI