WIKI Denisa Botcari (FOTO) - noua "iubita" a lui Adrian Cristea

Denisa Botcari are varsta 22 de ani, a pozat pentru revista iepurasului cu papion la sfarsitul lui 2013.

Denisa Botcari locuieste la Londra, unde lucreaza ca model.

Intreaga biografia Denisa Botcari (FOTO) este legata de modeling, de frumusetea si naturaletea de care da dovada in fata aparatului de fotografiat.

Acum Denisa  se afla in vacanta in Romania. Iar cei de la WOWBIZ l-au surprins pe Adi Cristea, cu cateva seri in urma, facandu-i o vizita nocturna Denisei Botcari.

Cei de la WOWBIZ scriu ca fotbalistul Cristea si-a petrecut nu una, ci doua nopti alaturi de fosta vedeta Playboy Denisa Botcari, intr-o camera a hotelului de 5 stele Boutique Lafayette din Bucuresti.
biografie denisa botcari adrian cristea
Si mai ales lanseaza ipoteza ca anul trecut blonda Denisa Botcari ar fi fost cea care ar fi trebuit sa meraga la Paris cu Adi Cristea, si nu Bianca Dragusanu, insa la vremea respectiva,Denisa  i-a cam dat cu flit fotbalistului.

Revenind la biografia Denisa Botcari va spunem ca modelul de 22 de ani  a fost eleva la Colegiul Economic din Nasaud.

Denisa Botcari  s-a stabilit în urma cu ceva timp în Anglia, la Londra, unde face furori, ca si model si lucreaza si ca asistent personal într-un club.

In prezent, blonda bistriteanca locuieste într-o casa luxoasa, dintr-un cartier rezidential, plateste o chirie de 3.000 de lire, are bijuterii de peste jumatate de milion de euro si castiga, lunar, cel putin 50.000 de lire.
wiki denisa botcari facebook foto

Totodata, Denisa petrecere mult timp si în Asia, unde realizeaza diverse pictoriale.

Denisa Botcari a renuntat la România pentru o tara în care chiar ea spunea ca ai mai multe posibilitati sa reusesti si alte perspective.

Denisa se declara multumita cu viata ei de acum, si recunoaste sincer ca aparitia din acea revista pentru barbati au ajutat-o foarte mult.
MAI POTI CITI