WIKI CALINA DUCA BLONDA LUI MUTU PLOIESTEANCA "FATALA" CANCAN AMOROS

“Am vorbit cu Dumnezeu si El mi-a spus: Roaga-te pentru cei ce te critica, pentru ca daca te urasc acum, se vor simti cumplit dupa ce vor vedea ce am planuit pentru tine in viitor”, a scris Mutu pe contul sau de Facebook dupa ce au aparut filmulete in care a fost surprins in ipostaze intime cu o blonda sexy din Ploiesti.

Si mai ales dupa ce Calina Ducu, modelul din Ploiesti care a petrecut cu Mutu la Mamaia, a facut o declaratie absolut socanta.

Calina Ducu a declarat pentru site-ul Prahova-online ca locuieste in Bucuresti, impreuna cu Mutu, iar relatia lor a inceput in urma cu o luna. 
wiki_calina_duca_adrian_mutu
Poze Calina Duca "blonda lu' Mutu"

Sa vedem care este biografia Calina Ducu, tanara de 22 de ani care nu s-a sfiit sa isi declare public relatia cu Mutu.

Calina Duca s-a nascut in data de 1 aprilie 1992 la Ploiesti. 

Acum cinci ani, Calina Duca  a participat la o preselectie organizata de o agentie de modele care cauta tinere talente în toata tara.

"Blonda lui Mutu" a fost selectata din Ploiesti pentru a participa la finala, unde a castigat locul trei.

De atunci, viata Calinei s-a schimbat complet.

Cariera de model a Calinei Duca a inceput cu sedintele foto pentru revistele glossy pentru femei care apar la nivel national precum Bolero, Tabu, Glamour, Ideal Mariaj.

A urmat apoi primul sau contract cu o agentie internationala de modele. Si asa a inceput aventura Calinei in liga mare a modei mondiale.

Calina Duca a stat in capitala modei si a modelingului italian o luna, Milano, timp in care a participat la castinguri si sedinte foto.

Acum ploiesteanca Calina Duca este un model cunoscut si apreciat, care are destule contracte atat in tara cat in afara.


Calina Duca Interviu pentru ph-online.ro

Mutu nu si-a mai vazut copiii si pe Consuelo din momentul in care a decis sa semneze cu Petrolul si s-a intors in Romania.

Pana acum, nici Mutu si nici Consuelo nu au recunoscut ca s-au gandit la divort, ba mai mult, au negat cu vehementa acest lucru.  Mutu si Consuelo Matos Gomes, originara din Republica Dominicana au impreuna doua fete, Adriana (8 ani) si Maya (6 ani).