Treceți la conținutul principal

WIKI Alexander Skarsgård iubitul lui Katie Holmes fosta sotie a lui Tom Cruise

In luna aprilie 2014, despre fosta sotie a lui Tom Cruise Katie Holmes s-a mai scris ca ar fi fost din ce în ce mai apropiata de colegul de breasla Jason Segel. 

Acum insa au aparut barfe cum ca frumoasa Katie Holmes (35 de ani), s-a apropiat de actorul Alexander Skarsgård (37 de ani) la filmarile peliculei „The Giver”, de anul trecut, si au pastrat legatura.

Cel putin acesta este zvonul lansat pe piata de revista britanica „Grazia”.

Dar cine este  Alexander Skarsgård.

Scurt Wiki  Alexander Skarsgård

Pe numele complet Alexander Johan Hjalmar Skarsgard s-a nascut in 1976, in Stockholm, Suedia.

Tatal sau este un alt celebru actor suedez, Stellan Skarsgard

Stellan Skarsgard este cunoscut pentru rolurile din “Breaking the Waves” in regia lui Von Trier, “Goya`s Ghosts” in regia lui Milos Forman sau ”Good Will Hunting" in regia lui Gus Van Sant.

Alexander Skarsgård biografie iubit Katie Holmes

Skarsgård nu este numai actor. Noul iubit a lui Katie Holmes a fost luptator anti-terorist cat timp a servit in Marina Suedeza.

In tinerete Alexander Skarsgård s-a mutat in New York sa studieze teatrul, dar a revenit in Suedia datorita unei iubiri tumultoase, care s-a sfarsit destul de repede.

Incepand cu anul 2005, o data cu interpretarile sale din Revelations si The Last Drop, Alexander Skarsgård a inceput sa ia parte la productii internationale.

In 2007, Alexander Skarsgård a jucat rolul unuia dintre personajele principale, Sgt. Brad Colbert, in miniseria americana Generation Kill, produsa de HBO.

Insa actorul suedez devine cunoscut datorita rolului din “True Blood", produs tot de HBO.

In True Blood", Alexander Skarsgård interpreteaza rolul lui Eric, un vampir scandinav impunator, patronul barului pentru vampiri Fangtasia.