Tuncay Ozturk angajeaza asistent manager CV-uri pe eJobs

Tuncay Ozturk face angajari in Romania pentru firma sa,  WELFARE SRL. 

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca ca si asistent manager atunci puteti lua in calcul si aceasta optiune.

Tuncay Ozturk este în cautarea unui asistent manager si a postat un anunt de angajare pe EJOBS.

Descrierea ofertei de munca este in limba engleza, astfel ca din start sunt excluse persoanele care nu au abilitat în aceasta limba.

Candidatul ideal pentru Tuncay Ozturk trebuie sa fie o persoana cu abilitati bune de comunicare, vorbit si scris bine în engleza. Ea trebuie sa stie in mod obligatoriu sa foloseasca computer-ul.
Angajari  secretare Tuncay Ozturk CV pe eJobs

La rubrica ”Responsabilitati / Beneficii”, cele care vor sa devina "secretara" lui Tuncay Ozturk sunt informate ca vor fi asistent personal in firma, vor raspunde la email-urile companiei, vor organiza întâlniri, vor face programari pentru pacienti.

Li se spune sa nu se gandeasca la acest post de asistent manager ca la un job plictisitor de birou. Candidatele trebuie sa fie pregatite de miscare si munca în mod serios.

".... It is a kind of more active job. You will meet many people so you need to be social and talking good. Dont think about a boring kind of office job. If you are ready to move and work seriously, apply this job..."

Daca va intereseaza sa lucrati pentru sotul Andreei Marin, si CV-ul vostru corespunde cerinteleor iata link-ul: www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/asistent-manager/622388/

Singura intrebare ramane: cine va face interviurile de angajare?

Tinand cont de faptul ca este vorba de un job pentru doamne si domnisoare, Andreea va avea un cuvant de spus?
MAI POTI CITI