Trailer THE PRINCE 2014 cu Bruce Willis si 50 Cent - Rezumatul unui film in care Bruce este personajul negativ

The Prince, un nou film cu Bruce Willis, va avea premiera in data de 22 august 2014 in America.

Cum poate fi observat si din trailerul oficial The Prince, Bruce Willis joaca rolul unui "batran" asasin nemilos si foarte periculos.

Actiunea din The Prince, poate fi rezumata astfel: un fost sef al crimei organizare din Las Vegas, Paul (Jason Patric) , este obligat sa faca echipa cu cel mai bun prieten al sau, Sam (John Cusack) si sa revina in lumea crimelor atunci cand fiica sa este rapita de un vechi rival, Omar (Bruce Willis).

The Prince, un film de actiune unde Bruce Willis face ce stie el mai bine si unde il puteti vedea si pe rapper-ul 50 Cent care se integreaza perfect in povestea plina de adrenalina si impuscaturi a filmului.

Randall Emmett, George Furla, Adam Goldwormm, Ho-Sung Pak si Fred Song sunt producatorii acestui thriller.
Subtitrare THE PRINCE 2014 Bruce Willis

Distributie The Prince 2014
Bruce Willis ... Omar
John Cusack ... Sam
Jessica Lowndes ... Angela
50 Cent ... The Pharmacy
Johnathon Schaech ... Frank
Jason Patric ... Paul
Gia Mantegna ... Beth
Tara Holt ... Candice


Trailer THE PRINCE 2014 cu Bruce Willis si John Cusack subtitrat in engleza

Jason Patric, interpretul lui Paul, pe numele sau intreg Jason Patric Miller, Jr., este un actor irlandez-american ce s-a nascut in Queens, New York.

Patric este fiul actorului si scenaristului nominalizat la premiul Oscar si castigator al premiului Pulitzer, Jason Miller.

Este cunoscut pentru rolurile din filme precum The Lost Boys, Sleepers, Speed 2 sau The Alamo (unde l-a interpretat pe James Bowie).
MAI POTI CITI