Trailer The November Man film de actiune cu Pierce Brosnan si Olga Kurylenko

Septembrie 2014 vine cu un film de actiune in care joaca veteranul "James Bond" Pierce Brosnan si frumoasa Olga Kurylenko.

Pierce Brosnan isi reaminteste de James Bond în filmul The November Man, in care il interpreteaza pe Peter Devereaux, un fost agent CIA readus în actiune într-o misiune extrem de personala.

Pierce Brosnan trebuie sa o tina in viata pe frumoasa Alice (Olga Kurylenko), martora într-un proces extrem de important, iar misiunea ii va transforma pe amandoi in tinte vii.

Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras în linistita si bogata Elvetie.
subtitrare the november man cu olga kurylenko
Olga Kurylenko The November Man 2014
Cand trebuie sa revina in actiune pentru a o proteja pe Alice, un martor valoros, agentul Peter Devereaux descopera ca a devenit tinta fostilor sai colegi.

Convins ca printre acestia se afla o "cartita" si ca nu poate avea incredere in nimeni, agentul Peter Devereaux e gata de orice pentru a-si termina misiunea si descoperi sabotorul misterios.

Ca in multe alte filme de acest gen, Rusia are un cuvant de spus, dar amenintarea poate veni si dintre fostii colegi ai lui Peter Devereaux din CIA.


Trailer The November Man cu Pierce Brosnan si Olga Kurylenko

Impuscaturi, conspiratii, urmari de masini, drone, o Olga Kurylenko seducatoare si mortala, ingredientele bine dozate care fac din filmul The November Man o pelicula care merita vazuta.

Regizorul fimlului  The November Man este Roger Donaldson, raspunzator pentru The Recruit, cu Al Pacino si Colin Farrell, The Bank Job, dar si Species.
MAI POTI CITI