TEO TRANDAFIR INTERNATA DE URGENTA LA SPITAL CU DURERI ABDOMINALE

Teo Trandafir, de urgenta la spital! Sa fie oare de la operatia de micsorare a stomacului cu ajutorul careia a reusit sa slabeasca?

Vedetei Kanal D i s-a facut rau dupa emisiunea pe care o prezinta de pe plaja din Mamaia.

Sursele spun ca TEO a  acuzat dureri puternice in zona abdominala.

Imediat dupa terminarea emisiunii "Plaja lui Teo", de la Kanal D, indragitei prezentatoare i s-a facut brusc rau.

Potrivit unor apropiati, Teo Trandafir a acuzat dureri puternice in zona abdomenului si a fost dusa, de urgenta, la spital.
stiri de ultima ora teo trandafir de urgenta la spital

Toate detaliile acestei situatii neplacute careia i-a cazut victima indragita vedeta Kanal D, Teo Trandafir, in aceasta seara, in cadrul emisiunii WOWbiz.

Sa nu uitam ca TEO a suferit nu cu mult timp in urma o operatie de micsorare a stomacului care a ajutat-o sa slabeasca foarte mult.

Pe 20 decembrie 2013, Teo Trandafir a fost operata. Vedeta si-a micsorat stomacul.

De la operatie pana acum a fost întrebat ce s-a întâmplat.

Teo a clarificat faptul ca in urma operatiei de micsorare a stomacului, poti scapa de diabet...

"... În timpul operatiei, am descoperit o punga de puroi în abdomen", a povestit medicul Copaescu, care a operat-o pe binecunoscuta moderatoare de televiziune.

Sa fie urgenta din aceasta seara legata de aceasta operatie de micsorare a stomacului sau sa aiba de a face cu mai vechile probleme de sanatate ale vedetei, Teo Trandafir?

UPDATE

Toata povestea cu urgenta medicala a lui Teo Trandafir pare a fi o "stire facuta" de Kanal D. Am spus pare, pentru  ca ar fi pacat sa se coboare la un astfel de nivel, si nu avem in acest moment detalii precise. Si asa am auzit ca Antonio Passarelli il cunoaste pe Dr. Dan Gaita, un medic din Timisoara cu relatii la Spitalul din Constanta.
MAI POTI CITI