NICOLAS nume iubit IONELA MACOVEI jurnalista din Braila care s-a sinucis

UPDATE: Barbatul cu care Ionela avea o relatie se numeste Nicolas Dornescaux-Veron si este un pictor francez stabilit de ani buni în România.

Despre moartea tragica a Ionelei Macovei, tanara de 25 de ani din Braila care a cazut de la etajul 7 al blocului in care locuia s-a scris.

S-a scris ca Ionela Macovei ar fi recurs la acest gest din cauze sentimentale.

Mai precis ca Ionela Macovei a murit in urma unei despartiri de iubitul sau.

Se spune ca Ionela s-a despartit cu jumatate de ora inainte de a se arunca in gol de la ultimul etaj, punand astfel capat unei vieti tinere de doar 25 de ani.

Insa au inceput sa apara detalii noi legate de moartea Ionelei Macovei.
wiki nicolas iubit ionela macovei moarte

Astfel a aparut in primul rand numele misteriosului iubit al tinerei.

Acest ar fi, NICOLAS.

Despre Nicolas  se stie ca s-a stabilit în Romania în urma cu 5 ani.

Nicolas este pictor si fotograf, fiind extrem de cunoscut în cercurile artistilor din Capitala.

Alexandra, sora presupusului iubit al jurnalistei din Braila, spune insa ca Nicolas nu ar fi stiut nimic despre aceasta despartire.

Alexandra, sora lui Nicolas, iubitul Ionelei Macovei a declarat: "Nicolas nu stia nimic. Nu i-a trimis nimeni mesaj, nu l-a anuntat nimeni. Eu mi-am informat fratele de dimineata, dupa ce am aflat din presa. Erau împreuna de jumatate de an, nu se pune problema de o despartire cu jumatate de ora înainte de sinucidere. Nicolas nu stia nimic. Este în stare de soc" (sursa www.spynews.ro)

Si atunci sa fie gresite primele informatii aparute, cum ca sinuciderea Ionelei Macovei ar fi avut in spate motive sentimentale?

Ce stie Alexandra, sora lui Nicolas si nu spune?

Este NICOLAS, francezul iubit al Ionelei Macovei, cauza acestei nenorociri sau nu?

Ori gestul extrem al extrem al ex jurnalistei din Braila de a se omora intr-un mod atat de brutal ascunde alte motive pe care nu le cunoastem inca?
MAI POTI CITI