Inscrieri preselectii IADUL BUCATARILOR online pe www.casting.a1.ro

Zici esti al naibii de bun in bucatarie?

Te crezi un dur al gastronomiei?

Inscrie-te la cel mai infernal cooking show din Romania.

Cei mai duri Chefi din Romania te asteapta la casting-ul emisiunii culinare Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor!

Preselectiile IADUL BUCATARILOR vor avea loc la Hotel Pullman din Bucuresti, in data de 12 iulie incepand cu ora 10:00.

Participantii la preselectiile Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor sunt invitati sa aduca cel mai bun preparat al lor, care sa-i defineasca si totodata care sa impresioneze juriul.

Creatorul formatului Hell’s Kitchen este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuti si mai de succes chefi din întreaga lume si un star international de televiziune.
inscrieri preselectii Hell’s Kitchen Iadul Bucatarilor Antena 1
Casting concurs Iadul Bucatarilor Antena 1
In Romania emisiunea Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor este jurizata de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, fostii chefi de la MasterChef, si care au parasit Pro TV pentru a se alatura Antena 1.

Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor este un concurs culinar care se adreseaza tuturor pasionatilor de cooking, atât amatori, cat si bucatari profesionisti, care sunt gata sa demonstreze ca rezista presiunii din bucatarie.

Inscrierile continua pe site-ul www.casting.a1.ro, însa se vor putea face si direct la preselectii.

Concurentii selectati sa intre in concursul Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor, vor locui într-o casa amenajata special pentru ei, lipita de restaurantul în care vor trebui sa gateasca.

Concurentii  de la Iadul Bucatarilor vor fi împartiti în echipe si vor fi supusi în fiecare editie la tot felul de probe eliminatorii, pentru ca Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor, inseamna si lupta pentru supravietuire sub presiune în bucatarie.
MAI POTI CITI