Biografia Laura Alistar "iubita" Bogdan Stelea femeia de 30 de ani cu afaceri în lumea modei

Bogdan Stelea si Laura Alistar (30 de ani) au fost surprinşi intr-un cunoscut mall bucurestean,  acompaniaţi de Bogdan Stelea jr. (23 de ani), fiul fotbalistului, semn ca relatia celor doi devine din ce în ce mai serioasa.

Noua cucerire amoroasa a lui Arnold este o tanara din Pitești care, de mai bine de 10 ani derulează afaceri în lumea modei din Bucuresti.

Bifam din biografia brunetei Laura Alistar, faptul ca tanara este proprietara unui magazin de haine de mari fite, magazin situat chiar în buricul Bucurestiului, si anume: Lala Boutique.

biografie laura alistar bogdan stelea

Laura Alistar este absolventa a Universitatii Constantin Barncoveanu din Pitesti, promotia 2000, are un master in Publicitate si marketing vanzari si a urmat un curs de imagine si fashion la Londra.

De asemenea Laura Alistar pare sa fie pasionata de motociclete, ea fotografiindu-se de fiecare data cand a avut ocazia langa "motoare" si postand imaginile pe contul ei de Facebook.

Bogdan Stelea şi Mirela au divorţat după 6 ani de mariaj. 

Cei doi s-au casatorit in 2008 şi păreau a forma,  unul dintre cele mai sudate cupluri din România, insa, din nefericire, anumite probleme nu au putut fi evitate, antrenorul şi creatoarea de modă anuntand în urmă cu cateva luni ca divorteaza.

Acum Mirela Stelea se dedică intrutotul carierei de designer vestimentar.

Inainte de Mirela, Bogdan Stelea a mai fost casatorit cu manechinul Dana Badea, de care s-a despărţit in anul 2004.
MAI POTI CITI