Biografia CRISTIAN GALBENUSE mort dupa ce a fost înjunghiat de Florin Gulie

Cristi Galbenuse, in varsta de 24 de ani a fost înjunghiat mortal in jurul orele 3 dimineata intr-un pub din Slatina.

Cristian Mihaita Gabenuse, a murit, dupa ce a fost înjunghiat de Florin Gulie, de 25 de ani

Nepotul antrenorului de box Constantin Galbenuse a fost omorat prin injunghiere cu un cutit de catre agresor, cutit pe care acesta din urma îl avea asupra sa.

Moartea lui Cristian Galbenuse reprezinta o tragedie pentru familia sa.

In 2013  boxerul CRISTIAN GALBENUSE s-a casatorit cu frumoasa lui iubita, iar în iunie 2014 cei doi au devenit parintii unui baietel frumos, Erick Sorin Andrei.
Biografia Cristian Galbenuse a murit ucis cu sange rece
Constantin Galbenuse wiki unei crime cu sange recxe
Povestea mortii lui CRISTIAN GALBENUSE este pe cat de stupida pe atat de tragica.

Din primele informatii oferite de organele de politie reiese ca scandalul ar fi fost declansat de catre un grup de romi care i-ar fi deranjat pe ceilalti clienti ai localului.

Dupa ce a încercat sa le explice ca atitudinea lor nu este pe placul celorlalte persoane din bar, patronul acestuia l-a chemat în ajutor pe boxerul Cristian Galbenuse, în vârsta de 24 de ani, nepotul lui Constantin Galbenuse.

CRISTIAN GALBENUSE, cunoscut ca avand un comportament calm, ar fi încercat, sa tempereze atmosfera si sa îi convinga pe clientii recalcitranti sa paraseasca în liniste barul, dar, în schimb, s-a ales cu mai multe lovituri de cutit.

Nepotul antrenorului de box Constantin Galbenuse a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cutit de catre agresor, cutit pe care acesta din urma îl avea asupra sa.

MAI POTI CITI