Bebelusa Ioana Petric si Adrian Dinca Cronica netului "noua" Cronica a Carcotasilor pentru adolescenti

Nu bine am aflat ca emisiunea CRONICA CARCOTASILOR a ramas fara Gainusa si Dezbracatu', ca cei de la Prima TV ne anunta noua emisiune a verii, Cronica Netului.

Noul show care va fi produs de Serban Huidu se lanseaza chiar luni 7 iulie la Prima TV si se numeste dupa cum am spus: Cronica netului.

Cronica netului se doreste o varianta moderna si aplicata trendurilor actuale a batranei „Cronicii  a Carcotasilor”.

Bebelusa Ioana Petric si Adrian Dinca incearca sa prezinte in Cronica Netului faze tari sau personaje ciudate care apar in fiecare saptamana pe Youtube sau Facebook.

Serban Huidu a fost cel care a avut ideea acestui show saptamanal si tot el a preferat  un suflu nou in fata camerelor in locul lui Gainusa si a Dezbracatului.
wiki bebe ioana petric cronica netului prima tv

Asa ca emisiunea saptamanala Cronica Netului va fi prezentata de bebelusa Ioana Petric si Adrian Dinca.

Bebelusa Ioana Petric s-a nascut in data de 25 octombrie 1990 la Cluj.

Pasiunea pentru dans spune ca o are de mica, de pe la 3 ani cand dadea spectacole pe terasa, la mare.

Bebelusa Ioana a urmat cursurile scolii Actorie de Film, a corectat diftongii cu multe cursuri de dictie, s-a imprietenit cu camera si prompterul si intr-un final a ajuns sa fie responsabila cu carcoteala la Cronica Netului, sora mai mica a Cronicutei.

Despre biografia coprezentatorului Cronicii Netului, Adrian Dinca nu este mare lucru de spus, decat ca nu are nici un fel de experienta in domeniul televiziunii.

Daca Cronica Netului cu Ioana Petric si Adrian Dinca va avea succes sau nu, doar telespectatorii vor hotara.
MAI POTI CITI