ANTONIA ESTE INSARCINATA CU ALEX VELEA - (Foto) ANTONIA GRAVIDUTA DE LA KIDSING

Cancanul momentului: Antonia este gravida.

Cantareata ANTONIA este insarcinata.

"... Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!..."

Antonia a ramas insarcinata cu Alex Velea! Cantareata va naste in curand.

Chiar daca Alex Velea s-a despartit in urma cu ceva timp de Ana Velea, multe voci au sustinut faptul ca povestea de dragoste dintre el si Antonia nu ar mai avea prea multe sanse.

antonia este gravida tatal copilului alex velea

Iata care este mesajul Antoniei, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata si ca asteapta impreuna cu iubitul sau Alex Velea, un copil: 

" Traiesc o perioada frumoasa in viata mea pe care imi doresc sa o impartasesc cu voi, fanii mei, cei care m-ati sustinut neconditionat pana acum, Va multumesc pentru tot!

Am o veste care imi bucura sufletul si care ma face sa simt multa iubire dupa o perioada foarte dureroasa si dificila din viata mea.

Sunt insarcinata, iar anul acesta, Alex si cu mine vom deveni parinti. Sunt foarte fericita si imi doresc sa simtiti cu totii cel putin tot atata fericire!

Acest lucru nu schimba cu nimic iubirea mea pentru Maya, este fetita mea pentru care voi face orice sa o am langa mine si sa imi petrec tot timpul cu ea..."

wiki biografie antonia iacobescu mormona

Scurt WIKI Antonia Iacobescu

Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Data nasterii: Aprilie 1989
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Brunet
Inaltime Antonia: 1.73
Greutate Antonia: 54 kg
Religie: Mormona
Stare civila: Necasatorita
Copii: Maya
Ocupatie: Cantareata, model
Studii: Scoala de muzica in SUA

Antonia canta de la varsta de 10 ani si a facut scoala de muzica in SUA. Faptul ca a trait printre oamenii de culoare a influentat-o in muzica. Stilurile RnB si Soul le simte cel mai aproape de suflet, fiind stilurile muzicale ce au influentat-o intr-un mod decisiv. 
MAI POTI CITI