WIKI Marica Pellegrinelli Eros Ramazzotti o nunta de vedete si o rochie de mireasa speciala

Eros Ramazzotti (varsta 51 de ani) s-a însurat ieri, în cea mai lunga zi din an, cu mama fetitei lui, Marica Pellegrinelli.

Nunta dintre Marica Pellegrinelli (varsta 25 de ani) si Eros Ramazzotti a fost o nunta de poveste, iar mirii s-au ocupat constiincios de cele mai mici detalii.

Fotomodelul Marica Pellegrinelli a purtat o rochie deosebita, cu motive muzicale, iar Eros Ramazzotti a fost imbracat cu un costum simplu si foarte elegant, ambele tinute fiind semnate de celebra casa de moda Valentino.

Petrecerea a avut loc la Vila Sparina, in Monterotondo, sub celebrele vite de vie ale zonei si a fost una linistita, dar plina de surprinze pentru cei 200 de invitati, scrie presa italiana.

Cuplul  Marica Pellegrinelli si Eros Ramazzotti  nu a facut publice decat trei fotografii din ziua nuntii lor, imaginile surprinzând cât se poate de clar dragostea dintre cei doi.
Eros Ramazzotti Marica Pellegrinelli Rochie de Mireasa

marica_pellegrinelli_Eros Ramazzotti-nunta_de_vedete

Marica Pellegrinelli Eros Ramazzotti Imagini de Dragoste

Eros Ramazzotti s-a nascut in data de 28 octombrie 1963 în Cinecittà, Italia.

Prima apropiere serioasa de lumea muzicala a lui Eros Ramazzotti dateaza din 1983, la Castelli Romani, cand participa la un eveniment muzical unde interpreteaza Pezzi di vetro, de Francesco de Gregori.

Eros Ramazzotti a mai fost casatorit pana in 2002 cu un alt fotomodel Michelle Hunziker, alaturi de care are tot o fetita.
MAI POTI CITI